Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lucrări la rețeaua electrică, în Cetatea Alba Carolina. Un nou post de transformare și linii subterane, pentru Sala Unirii

Publicat

Mai multe lucrări la rețeaua de energie electrică vor avea loc în curând în Cetatea Alba Carolina. Acestea vizează oferirea unui spor de putere pentru alimentarea cu energie electrică a Sălii Uniri și includ, printre altele, amplasarea unui nou post de transformare, în zona Palatului Principilor. 

Distribuție Energie Electrică Romania SA a lansat  joi, 9 iunie, în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) o licitație pentru alimentarea cu energie electrică la Sala Unirii din Alba Iulia.

Valoarea totală estimată a lucrărilor este de 475.000 de lei, fără TVA. 

Potrivit caietului de sarcini, Consiliul Județean Alba a solicitat un spor de putere pentru alimentarea cu energie electrică a Sălii Unirii, aflată pe strada Mihai Viteazul nr. 12-14 din municipiul Alba Iulia.

Se va construi un post de transformare cu transformator 20/0,4 kV – 400 kVA cu pierderi reduse, în anvelopă de beton cu acționare din interior. Postul nou va fi montat pe zona verde de pe marginea străzii dintre Palatul Copiilor și Palatul Principilor.

Pentru alimentarea Sălii Unirii se va realiza o linie electrică subterană LES 0,4 kV de 200 m, între punctul de transformare nou și firida existentă în dreptul imobilului. Pentru alimentarea de rezervă se va realiza o linie electrică subterană LES 0,4 kV, în lungime de 310 metri, între punctul de transformare PT 196 Alba și firida existentă.

Lucrările se vor realiza pe străzile Unirii, Muzeului, Mihai Viteazul și Militari.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax