Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Lucrări şi achiziţii la Primăria Ocna Mureş: Program informatic pentru registrul agricol şi renovarea birourilor pentru evidenţa populaţiei

Publicat

O serie de achiziţii de lucrări şi servicii au fost puse în atenţia Consiliului Local Ocna Mureş, prin procedura de atribuire directă pe criteriul preţului cel mai scăzut. Un program informatic pentru registrul agricol este estimat să consume din bugetul local aproape 10.000 de lei, iar renovarea a două birouri destinate Serviciului de Evidenţa Populaţiei, alte 15.000 de lei. De asemenea, se are în vedere concesionarea unui teren pentru o parcare privată.

La categoria achiziţie programe informatice – aplicaţie informatică pentru registrul agricol, se propune cumpărarea unor pachete software pentru baze de date.

Prin acest program va fi posibilă printarea oricărui tip de adeverinţă de la registrul agricol, inclusiv cele destinate APIA, cu caracteristici comune programului serviciului ITL Ocna Mureş (corelarea şi verificarea bazei de date în ce priveşte radierea şi înregistrarea terenurilor agricole rezultate în urma vânzării-cumpărării), centralizarea şi totalizarea tuturor terenurilor agricole şi neagricole pe categorii de folosinţă şi a categoriilor de animale pentru comunicarea datelor către Direcţia de Statistică, Direcţia Agricolă, Curtea de Conturi, Prefectura etc. De asemenea, se va putea prezenta un istoric privind modificări, radieri şi înregistrări de terenuri agricole şi neagricole la registrul agricol, posibilitatea de a înscrie în dreptul fiecărei parcele numărul de bloc fizic pentru a putea elibera adeverinţe complete pentru APIA.

Valoarea estimată a achiziţiei fără TVA este de 9.677,42 lei (2175,43 euro).

În ceea ce priveşte funcţionarea birourilor Serviciului Public de Evidenţă a Persoanelor , care în prezent are sediul în altă clădire, se propune renovarea a două birouri din clădirea primăriei şi mutarea acestora. În acest sens, au fost propuse pentru aprobare lucrări de reparare şi amenajare a clădirii primăriei  contractate prin achiziţie directă, la preţul cel mai scăzut, estimate la valoarea de 15.000 de lei plus TVA.

În birourile 4 şi 5 vor fi executate lucrări de compartimentare cu pereţi rigips, izolare fonică, montarea de uşi şi ghişee, a instalaţiilor electrice şi gratiilor metalice la exteriorul ferestrelor.

Un alt proiect se referă la concesionarea unui teren de pe strada Digului, de 923 mp, pentru o perioadă de 49 de ani, în vederea amenajării unei parcări private. Terenul este evaluat la valoarea de 11.767,56 lei şi se propune un preţ minim de pornire a licitaţiei de 600 lei pe an. Acum, terenul nu este folosit şi este acoperit de buruieni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax