Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrările de asfaltare pe drumul judeţean 107, între localităţile Secăşel şi Tău, recepţionate de CJ Alba. Investiţie de 2,1 milioane lei din bugetul judeţean

Publicat

Lucrările de asfaltare ce s-au realizat pe drumul județean 107, între localitățile Secășel, comuna Ohaba și Tău, comuna Roșia de Secaș, pe o lungime de circa 3,5 km, au fost recepţionate joi. Costul lucrărilor a fost de 2,1 milioane lei şi a fost suportat din bugetul judeţean.

Din partea Consiliului Judeţean Alba, la recepţionarea lucrărilor a fost prezent vicepreședintele Alin Cucui, la Secășel, în comuna Ohaba. În zonă s-au executat lucrări complexe de modernizare a drumului județean, fiind așternute două straturi de asflat și executate 6 podețe.

Lucrările, care au costat 2,1 milioane de lei, cu TVA, au fost suportate din bugetul Consiliului Județean Alba.

„Această lucrare este o realizare importantă pentru că deschide o nouă legătură, pe un drum asfaltat, de bună calitate, între Alba Iulia – Berghin și Roșia de Secaș – Blaj, prin Ohaba”, a spus vicepreședintele Consiliului Județean Alba, Alin Cucui.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax