Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Lucrările de la Bazinul olimpic sunt departe de a se finaliza. Interiorul este în continuare în stadiul de şantier

Publicat

Singurul bazin olimpic din Alba Iulia, intrat în renovare în cursul anului 2010, trebuia să fie redat în folosinţă albaiulienilor, cel târziu în luna iulie a acestui an, potrivit declaraţiilor edililor locali. La 2 zile după expirarea acestui termen limită, autorităţile locali nu mai aduc în discuţie acest subiect, iar investiţia este departe de a se finaliza.

Din exterior, bazinul se află în aproape aceeaşi stare ca în urmă cu 6 luni, când l-am intervievat pe primarul Mircea Hava în legătură cu acest proiect. Acesta declara, în luna ianuarie  acestui an, că: „În prezent se finalizează izolarea construcţiei, iar apoi va fi schimbată integral gresia şi faianţa, partea de ventilaţie şi tot ce este vechi. Bazinul va fi redat în folosinţă cel târziu în luna iulie”.

Luna iulie a venit, dar nici interiorul bazinului olimpic nu a trecut de stadiul de betoane, izolaţii interioare şi finisaje. Din imaginile pe care am reuşit să le obţinem, albaiulienii ar trebui să se bucure dacă vor avea ocazia, cel mai devreme la iarnă, să se antreneze în bazinul din oraşul nostru.

Potrivit primarului Mircea Hava, bazinul va fi prevăzut cu instalaţii de încălzire cu panouri solare şi vor fi reamenajate vestiarele, băile, sauna şi sala de fitness. Întreaga investiţie se ridică la suma de 3 milioane de euro.

Lucrările întârzie să demareze şi la ştrandul de la Schit, o altă investiţie de jumătate de milion de euro prevăzută în agenda administraţiei locale. Până în prezent, nici un fel de reparaţie nu a fost făcută în această locaţie, în ciuda faptului că  edilii locali asigurau, în luna ianuarie, că lucrările de execuţie sunt programate să înceapă cel mai probabil în luna iunie, după ce va avea loc licitaţia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

4 Comentarii

4 Comentarii

  1. octavian goga

    duminică, 03.07.2011 at 22:34

    Domnisoara Flavia Nicolae,care se informeaza intotdeauna din 3 surse,nu s-a sinchisit sa intrebe si la primarie de ce nu se mai lucreaza acum la bazin.s-a multumit sa puna un citat vechi de 6 luni.nu stiu cat de este de corect lucru asta,mai ales ca reprezinta imaginea profesionalismului acestui site informativ.

    • moderatorul de serviciu

      duminică, 03.07.2011 at 23:36

      @octavian goga. ia incearca tu sa afli ceva din Primarie daca lipseste purtatorul de cuvant. Sefii primariei nu raspund la telefoane. Asa ca pana se intoarce Coser din concediu, informatii oficiale din Primarie nu prea vad jurnalistii…

      • ezio

        luni, 04.07.2011 at 11:59

        voi oricum sunteti aserviti politic…. nu are rost sa va ascundeti… PS: nu ma astept sa se publice comentariu stiu ca practicati cenzura la sange… in rest: toate cele bune !

  2. sperante in UE

    luni, 04.07.2011 at 08:23

    in primarie este o mare nervozitate. Sefii raspundeau la telefoane inainte cu cea mai mare placere presei. De catva timp se feresc de ea. De ce sint nervosi, stresati si ascunsi? Sa aiba legatura asta cu faptul ca incep sa apara dovezi despre mici afaceri cu multi bani?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax