Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lucrările la autostrada Orăștie-Sibiu reîncep de săptămâna viitoare. La Sebeș, există încă terenuri neexpropriate

Publicat

YouTube video

Șantierul autostrăzii Orăștie-Sibiu de la Sebeș se va redeschide săptămâna viitoare, dar termenul final al proiectului este devansat deja cu aproximativ 3 luni. Potrivit deputatului Clement Negruț, constructorii pot întâmpina noi probleme din cauza unui teren din apropierea pasarelei rămas încă neexpropriat.

„Lucrările la autostradă vor începe săptămâna viitoare, asta în condițiile în care condițiile meteo nu vor fi atât de nefavorabile încât să nu poată să fie abordate. Acestea se referă în principal la finalizarea montării traverselor la podurile de pe acest tronson de autostradă, la traversarea peste calea ferată în zona Hotelului Fan, la Cunța și în zona Kronospan-Holsindustrie unde au fost turnați deja aproape 90 de piloni.

Acolo este prevăzută o traversare, în proiect e numită tunel, dar nu e tunel, este de fapt o traversare peste cele trei linii de cale ferată, pentru că știți că vă spuneam că se dorește amenajarea unei noi linii care să deservească Holzindustrie. Ce este important e că lucrurile vor continua, dar ce mă nedumerește pe mine e faptul că până acum în lucrările începeau deja în 8-9 ianuarie. Acum eu bănuiesc care e situația, neavând bugetul aprobat, cam toate investițiile în țara asta stagnează până nu văd și oamenii ăștia ce bani avem. Eu sper că acest Guvern va înțelege că nu se va putea juca cu soarta oamenilor din Sebeș și nu o spun cu politicianism, dar gândiți-vă că toți vrem să avem odată acest tronson de autostradă finalizat să fim mai liniștiți din punct de vedere al traficului”.

Clement Negruț a confirmat faptul că termenul de finalizare a lucrărilor la autostradă a fost devansat deja cu 3 luni și a atras atenția asupra unui aspect mai puțin cunoscut care ar putea cauza noi întârzieri: există încă terenuri neexpropriate.

„Mai e o problemă foarte importantă la Sebeș și anume faptul că o porțiune de aproximativ 2000 de metri pătrați înainte de a urca pasarela în stânga, unde erau înainte bazinele de apă, nu este nici acum expropriată. Nu știu de ce nu au reușit să rezolve această problemă până acum, dar o să uzez de calitatea mea de parlamentar pentru a pune întrebări”, a comentat Negruț.

YouTube video

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax