Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lucrările la centura Sebeşului încep din luna septembrie

Publicat

Lucrările la centura ocolitoare a municipiului Sebeş vor demara la sfârşitul lunii septembrie, după cum a precizat deputatul PDL de Alba, Clement Negruţ. Proiectul este în valoare de aproape 37 de milioane de  euro.

Clement Negruţ a afirmat, vineri, în conferinţă de presă, că recent a avut loc o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, în care s-a discutat despre demararea acţiunilor de realizare a centurii ocolitoare a Sebeşului. Este în desfăşurare stabilirea condiţiilor de colaborare cu constructorii, care vor asigura executarea lucrărilor, din septembrie.

Negruţ a precizat că nu sunt probleme în ceea ce priveşte exproprierile din zonă şi că lucrările nu vor întâmpina dificultăţi din această cauză. Implementarea proiectului va fi finalizată cel mai probabil anul viitor, când traficul greu va fi deviat de pe centrul municipiului.

Problema aglomeraţiei din Sebeş datează de mai mulţi ani, iar găsirea unor variante salvatoare pentru trafic a fost o preocupare pentru mai mulţi miniştri ai transporturilor. Aceasta reprezintă o necesitate atât pentru miile de şoferi care tranzitează Sebeşul, cât şi pentru locuitorii acestui municipiu, care au de suportat zilnic aglomeraţia şi zgomotele produse de circulaţia intensă din oraş.

Simona BUCUR

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Clement Albut

    sâmbătă, 02.07.2011 at 07:22

    Nu cred pana nu circul cu masina pe acel ciot de autostrada .
    Ne cand se tot lauda politrucii cu autostrada Sebesului mai ca-i sapau fundatia cu hirletul si lopata.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax