Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Lucrările la corpul principal al Liceului Teoretic Teiuș. Se montează structura de lemn a acoperișului și izolația pardoselilor

Publicat

Lucrările de reabilitare termică al Liceului Teoretic Teiuș avansează în ritm alert. Constructorul lucrează la montarea structurii de lemn a acoperișului precum și la izolația pardoselilor.

Potrivit Primăriei Teiuș, constructorul reabilitează termic corpul principal al Liceului Teoretic Teiuș, după ce în urmă cu câteva zile a finalizat corpul unu, oferind elevilor și dascălilor condiții dintre cele mai bune.

Astfel, se montează structura de lemn, nouă, a acoperișului principal, se montează izolația de polistiren a pardoselilor claselor, urmând să se toarne șapele, se înlocuiește vechea tâmplărie cu una mult mai performată din punct de vedere energetic și al calității, iar în câteva zile se finalizează anveloparea exterioară cu polistiren expandat.

„Toate aceste masuri, alături de un sistem modern de încălzire cu ventiloconvectoare, pompe de căldura ce urmează să fie montate în câteva zile, centrale noi pe gaz, de mare randament.

Înlocuirea completă a instalațiilor termice si electrice, vor genera creșterea la cote moderne a condițiilor oferite copiilor noștri și dascălilor, în paralel cu reducerea cu peste o treime a cheltuielilor cu încălzirea, atât de important în aceste vremuri.

Mulțumim pentru răbdarea părinților și a tuturor beneficiarilor de servicii oferite de școala noastră teiușeană, dar pentru siguranță și confort merită să suportăm și un anumit grad de deranj, care sperăm sa fie de scurtă durată”, au mai transmis reprezentanții Primăriei Teiuș pe pagina de Facebook.

Reamintim că lucrările de reabilitare termică al Liceului Teoretic din Teiuș au demarat la începutul anului 2023. Suma destinată lucrărilor depășește 3,3 milioane lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax