Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Lucrările la reţeaua de canalizare şi apă din Lancrăm încep după 18 august. Circulaţia camioanelor, deviată pe DN7, prin Vințu de Jos

Publicat

masini

După data de 18 august, şoferii care circulă între Alba Iulia şi Sebeş mai au parte de o surpriză. Dacă o decongestionare a traficului ar fi posibilă odată cu deschiderea podului nou de acces în Sebeş, pe strada principală din Lancrăm vor începe lucrările la reţeaua de canalizare şi apă. Astfel, circulaţia în zonă va fi din nou îngreunată, iar ruta pe podul de la Kronospan nu va fi accesibilă camioanelor de mare tonaj. Potrivit consilierului local din Sebeş Dorin Nistor, circulaţia acestor autovechicule va fi deviată, cel mai probabil, pe DN7, spre Vinţu de Jos.

Pentru că am vrut să aflăm mai multe informaţii despre lucrările din Lancrăm şi cum se va desfăşura circulaţia odată cu deschiderea podului de la Sebeş, am încercat, fără succes, să luăm legătura cu reprezentanţii Primăriei Sebeş, săptămâna trecută.

În schimb, consilierul local Dorin Nistor ne-a spus că aceste lucrări trebuie finalizate până la sfârşitul anului, având în vedere că sunt executate din fonduri europene şi că „este aproape imposibil să se circule dacă vor începe lucrările pe strada principală din Lancrăm şi trebuie să se găsească o soluţie pentru devierea circulaţiei camioanelor”.

Săptămâna trecută, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, anunţa că în trei săptămâni va fi deschisă circulaţia pe podul de la intrarea în Sebeş, dinspre Lancrăm, dar se pare că tot în acea perioadă începe şi executarea lucrărilor la canalizare şi la reţeaua de apă, pe strada principală din Lancrăm, de către Apa CTTA.

Şoferii care conduc autovehiculele de mare tonaj vor fi nevoiţi să ocolească zona pe la Vinţu de Jos până la sfârşitul anului, când lucrările din Lancrăm ar trebui să fie finalizate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alex

    duminică, 24.08.2014 at 17:48

    Buna,
    Planific sa trec prin Lancram weekend-ul urmator in drum spre Turda dar ultima data cand am trecut pe-acolo acum o luna si ceva circulatia era deviata de pe strada principala undeva pe o strada spre dreapta. Revenirea la principala se facea pe un drum destul de abrupt si neasfaltat. Nu vreau sa repet treaba asta si as dori sa stiu daca s-au rezolvat cu lucrarile prin centru sau daca e mai bine sa ies de pe A1 pe nodul rutier dinainte de Sebes si sa trec prin Vintu. Merci pentru orice informatie

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax