Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ludovic Orban anunță că Opoziția are voturile necesare pentru a trece moțiunea de cenzură împotriva guvernului PSD

Publicat

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat miercuri că opoziția are voturile necesare pentru ca moțiunea de cenzură să treacă la votul de mâine, potrivit jurnaliștilor de la G4media.ro.

Ludovic Orban a spus că din cei 237 de semnatari, un singur parlamentar nu va vota – ”din motive de sănătate foarte obiective”, iar asupra altor doi ”mai există dubii”.

În plus față de cei 237, Orban a spus la Digi 24 că ”avem angajament din partea a cel puțin alți 10 deputați, vor garanta succesul moțiunii”.

”Nu am pierdut nici un vot la moțiune. Toate informațiile false care circulă acum despre eșecul moțiunii sunt aruncate de PSD pentru demobilizare”, a mai spus președintele PNL.

Ludovic Orban s-a referit și la situația lui Sorin Bota, deputat PSD semnatar al moțiunii și care a anunțat că s-ar putea răzgândi: ”Nu cred că e atât de naiv dl Bota să-și închipuie că va ajunge președinte ASF, cum ar putea să-l susțină PSD care mai are sub 200 de parlamentari?”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Alin

    miercuri, 09.10.2019 at 20:26

    După atâta gargara , dacă nu va trece moțiunea , sa nu mai aud vreo luna de zile vreun PNL -ist ca mai cască gura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax