Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ludovic Orban, atac dur la Nicolae Ciucă: ”Nu-l respectă nimeni, va fi aruncat la lada de gunoi de trădătorii care conduc PNL”

Publicat

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac dur asupra premierului Nicolae Ciucă, despre care a spus că este o unealtă. 

”Florin Cîţu a fost o ”unealtă folosită şi aruncată la lada de gunoi”, iar Nicolae Ciucă va fi aruncat şi el de către ”trădătorii de profesie de la butoanele PNL”, după ce nu va mai fi folositor”, a afirmat, miercuri, deputatul independent Ludovic Orban, fost președinte PNL.

„Cîţu a fost pur şi simplu o unealtă care a fost folosită şi aruncată la lada de gunoi. Ştiţi ce mi s-a părut urât? Că l-au schimbat înainte de vacanţa parlamentară.

Ce putea să facă Cîţu în vacanţa parlamentară ca preşedinte al Senatului? Dar asta e mintea celor care conduc astăzi partidul. (…)

După „nimiCîţu” urmează „nimiNicu”, pentru că aşa cum l-au aruncat la lada de gunoi Iohannis şi echipa demolatoare pe Cîţu, după ce l-au folosit la cele mai dolozive şi antidemocratice manopere politice, la fel se va întâmpla şi cu „nimiNicu”.

Orban susţine că, în continuare, „nimeni nu-l respectă” pe preşedintele PNL, Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă este de părere că Nicolae Ciucă va avea în viitor soarta lui Cîţu, Orban a spus:

„Nimeni nu-l respectă pe Ciucă. Ciucă n-are nicio legătură cu PNL. Dacă ascultaţi ce vorbesc oamenii din PNL despre Ciucă, o să vă lămuriţi că Ciucă va fi aruncat la lada de gunoi imediat ce nu va mai fi folositor pentru trădătorii de profesie care sunt la butoanele PNL”.

Reamintimcă Florin Cîţu a anunţat tot miercuri că şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Senatului după ce liderul partidului, premierul Nicolae Ciucă, şi secretarul general al PNL i-au cerut acest lucru, transmiţându-i că i s-a retras sprijinul politic.

Sursă: Agerpres

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    miercuri, 29.06.2022 at 19:00

    Orbane, ataci bine, dar parcă revăd în ceea ce spui un fel de amintiri din copilărie. Aşa s-a întâmplat cu toţi, că păpuşarul sef comandă, iar voi sunteţi în viziunea lui nişte trepăduşi. Toţi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax