Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Ludovic Orban, dur înaintea ședinței în care ar urma să fie EXCLUS din partid: O conducere nelegitimă a făcut pact cu diavolul

Publicat

Fostul președinte al PNL, Ludovic Orban, a făcut declarații dure la începutul ședinței BEX a partidului, împotriva actualului președinte, Florin Cîțu. Este vorba despre o ședință în urma căreia, cel mai probabil, Orban va fi exclus din partid. 

”Florin Cîțu a făcut praf PNL și coaliția cu USR, a dus partidul la 10% și l-a făcut nefrecventabil. Acești domni vor să propună excluderea mea din PNL. Vreau să mă delimitez categoric de toate deciziile luate de președintele Iohannis și de Florin Cîțu. Cîțu a preferat un amantlâc cu PSD.

Florin Cîțu nu e calificat să conducă nici o administrație de bloc. Odată făcut pactul cu diavolul de către o conducere nelegitimă, împotriva voinței bazei PNL, toți cetățenii români care au votat PNL trebuie reprezentanți.

Vezi și BREAKING: VIDEO Ludovic Orban a fost EXCLUS din PNL: ”Decizia de azi mă face un om liber”. Declarații și scandal în timpul ședinței

Mă voi consulta cu colegii mei care vor să rămână loiali cetățenilor care ne-au votat și vom lua o decizie (legat de înființarea unui nou partid – n.red.)” a spus Orban.

Orban, chemat la BEX pt a fi exclus

Fostul lider PNL Ludovic Orban a declarat chiar de miercuri că a fost chemat la ședința BEX de vineri pentru a fi exclus din partid, dar că se va duce și va cere, la rândul său, demisia lui Florin Cîțu din fruntea formațiunii.

”Se va alege praful de PNL. Este nevoie de o nouă construcție de dreapta. Când PNL a bătut palma cu PSD, nu mai există reprezentare politică pentru dreapta” a spus Orban.

Întrebat dacă va pleca din partid, a răspuns că ”este aproape sigur”.

”Sincer, o să mă duc la reuniunea BEX ca să cer îi demisia lui Cîțu și a conducerii și să le cer încă o dată să sisteze orice discuții cu PSD și dacă ei continuă să bată palma cu cu PSD, în mod evident nu mai am ce să caut cu ei” a spus atunci Orban.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 12.11.2021 at 13:16

    Au facut pact cu diavolul, sa nu dispara de pe scena politica, dar tot diavolul asta te-a adus de doua ori sus.Acuma nu mai e bun ?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax