Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ludovic Orban: Propunerea PNL pentru premier este subsemnatul. Vom forța respingerea a două propuneri

Publicat

Propunerea cu care PNL merge la Cotroceni, la consultările cu președintele Klaus Iohannis este Ludovic Orban. Anunțul a fost făcut anunțat joi, chiar de către acesta. 

Ludovic Orban a declarat că mandatul cu care delegația PNL merge la Cotroceni e aceea de forțare a anticipatelor prin respingerea a două propuneri de premier în Parlament.

Principalele declarații ale liderului PNL, Ludovic Orban:

  • Obiectivul PNL în următoarea perioadă este acela de a face posibile alegerile anticipate, de a contribui la îndeplinirea condițiilor constituționale care să permită președintelui Klaus Iohannis dizolvarea actualului Parlament.
  • Am hotărât astăzi mandatul delegației PNL la consultările de la Cotroceni
  • Propunerea de prim-ministru normal este conformă cu hotărârea Consiliului Național al PNL. Propunerea este în persoana președintelui PNL, subsemnatul, eu, Ludovic Orban
  • Delegația va transmite președintelui susținerea pentru obiectivul declarat al președintelui de declanșare a anticipatelor. Decizia noastră este de a contribui la respingerea celor două propuneri de guvern care vor fi formulate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax