Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ludovic Orban: Restaurantele ar putea fi deschise în două etape. Primele care vor primi clienți, cele aferente hotelurilor

Publicat

Premierul Ludovic Orban a transmis joi că restaurantele ar putea fi deschise în două etape, mai întâi cele aferente hotelurilor și ulterior celelalte, însă nu înainte de a avea „un context epidemiologic îmbunătățit”. 

„Ne-am dori să putem să deschidem restaurantele. În discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții mediului de afaceri le-am spus că trebuie să avem un context epidemiologic măcar sensibil îmbunătățit și garanția unei cooperări din partea tuturor patronilor în respectarea regulilor de protecție sanitară. E adevărat, 80 – 85% dintre ei respectă regulile dar avem încă un procent de oameni care nu respectă regulile, care nu sunt implicați și nici nu își doresc respectarea regulilor.

Eu înțeleg situația foarte dificilă, îmi doresc o deschidere cât mai rapidă dar să fie făcută în niște condiții care să nu crească riscul epidemiologic datorită deschiderii restaurantelor în spații închise. Chiar posibilă în două etape, întâi să deschidem restaurantele aferente hotelurilor, iar ulterior celelalte restaurante”, a declarat joi premierul Ludovic Orban.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax