Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ludovic Orban: Solicit demisia lui Florin Cîțu din fruntea PNL. Atac la Iohannis: Este vinovat de declanșarea crizei politice

Publicat

Ludovic Orban i-a cerut miercuri lui Florin Cîțu demisia din fruntea de președinte al PNL și a lansat un atac fără precedent la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a somat ”să înceteze bătaia de jos la adresa românilor”. 

Orban a adăugat că împreună cu Cîțu, ar trebui să plece și liberalii care l-au susținut.

„Am spus din capul locului că vinovatul de declanșarea unei crize politice e Klaus Iohannis.

Ambiția bolnavă de a controla numirile procurorilor și de a impune la șefia PNL un om care nu mai are nici o șansă să fie premier sunt cauzele care au dus la criza politică.

Solicit public demisia din funcția de premier a lui Florin Cîțu. A demonstrat că nu are nici o urmă de respponsabiluate și a execuat ordinele politice. E o frână în calea negocierilor pentru o majoritate”, a declarat Ludovic Orban.

„Președintele să își aducă aminte că e președintele României. Să renunțe la ambiția bolnavă.

Îl somez să nu își mai bată joc de români și să înceapă consultările în seara asta sau chiar mâine. Vreau să afirm răspicat că nu mai vreau să fiu complice la nici un proiect care face rău Românei, care pleacă de la Florin Cîțu sau Klaus Iohannis”, a spus Orban.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax