Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ludovic Orban va părăsi Grupul Parlamentar al PNL. Dezvăluiri din spatele deciziei de nominalizare a lui Ciucă drept premier

Publicat

Fostul preşedinte al PNL Luovic Orban a anunţat că nominalizarea lui Nicolae Ciucă, impus liberalilor de preşedintele Klaus Iohannis, este ”picătora care a umplut paharul” și că va demisiona din grupul parlamentar al PNL. 

Acesta spune că decizia susţinerii lui Nicolae Ciucă nu a fost luată de liberali, ci a fost dictată de preşedintele Klaus Iohannis, într-o întâlnire la Vila Lac.

”Eu categoric nu voi vota pentru Guvernul Ciucă. Pentru mine, asta este picătura care a umplut paharul, săptămâna viitoare îmi voi da demisia din Grupul Parlamentar al PNL”, a declarat Orban.

Fostul preşedinte al PNL susţine că decizia de a-l propune pe Ciucă nu a fost luată de PNL.

”Decizia de a-l propune pe domnul Ciucă nu a fost luată la ora 10.00, în simulacrul de BPN (…) care a durat patru minute. Asta înseamnă dezbaterea în PNL, în conducerea impusă de Klaus  Iohannis”, a mai declarat Orban.

Acesta susţine că decizia a fost luată cu o seară înainte, în întâlnirea de la Vila Lac, la care au participat doar câţiva lideri.

”Acolo era practic o bătaie. Veniseră să se bată ardelenii, care-l sprijineau pe Bode, cu ăştia care-l susţineau pe Cîţu. Au plecat cu ce le-a ordonat preşedintele, respectiv generalul Ciucă.

Practic, PNL nu mai există. Forurile statutare nu mai există, PNL este o prelungire fără voinţă (…) o conducere plină de obedienţă care nu are nicio coloană vertebrală, niciun fel de opinii şi care primeşte dictatele”, a mai declarat Orban.

”Pentru mine, decizia lui Iohannis de a forţa conducerea PNL, de a-l impune pe Ciucă, la înţelegere cu PSD, reprezintă o trădare gravă  a alegătorilor (…) Astăzi, printr-un Guvern minoritar învestit din mila PSD (…) va fi o guvernare fără niciun fel de capacitate de a face reforme”, a adăugat Orban.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 22.10.2021 at 13:15

    Pai ma Orbane, de ce nu spui adevarul pana la capat ? Pai nu Johannis a venit cu propunerea ci americanii, si aia care se dadeau cocosi la adunare( printre care si Rares Bogdan ), s-au facut ghiocel si asta a fost.
    Vai de ea tara !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax