Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Luna concediilor în administraţia din Alba. Vezi când pleacă în vacanţă edilii locali

Publicat

Vara este perioada concediilor, aşteptată cu nerăbdare de mai toţi cei care au muncit un an întreg, în condiţii mai mult sau mai puţin stresante. Sezonul estival este preferat şi de edilii locali pentru petrecerea vacanţelor, majoritatea dintre cei din judeţul nostru alegând destinaţii peste hotare.

Primarul din Câmpeni, Ioan Călin Andreș, s-a întors recent din concediu. Edilul ne-a declarat că a beneficiat de 8 zile de concediu, la începutul lunii iulie, când a fost plecat din țară, alături de familie. La Blaj, primarul Gheorghe Rotar a ales să-și petreacă concediul de odihnă în țară,  pe litoralul Mării Negre, timp de o săptămână.

Adrian Teban, edilul-şef de la Cugir a declarat că a renunţat la concediu în vara aceasta și nu știe dacă mai va pleca în vacanţă, în toamnă. Cu toate că ar putea beneficia de un concediu de odihnă, primarul Cugirului a declarat că rămâne să-şi continue munca din administraţia locală. La Sebeș, în momentul de față primăria este condusă de viceprimarul Adrian Bogdan, până în data de 28 iulie, când se va întoarce din concediu edilul-şef Mugurel Sârbu. Acesta este plecat momentan din țară.

La Consiliul Judeţean Alba, preşedintele Ion Dumitrel va pleca în concediu începând din 1 august. Frâiele instituţiei vor fi preluate temporar de adjunctul Sorin Bumb.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. marian

    marți, 26.07.2011 at 08:49

    Le dorim sa petreaca un concediu minunat cu salariile noastre de 600 de lei

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax