Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Luni, 27 mai: Spectacolul „Drumul lui Făt Frumos”, în Parcul Tineretului din Sebeș

Publicat

Până vor fi gata autostrăzile României, Maria Râlea continuă „Drumul lui Făt Frumos”.  Un proiect educativ artistic inițiat de Fundația ABRACADABRA și finanțat de Miniterul Culturii își propune să mai adauge câteva sute de kilomentri la unirea generațiilor în spiritul basmelor românești.

Din 2017 până acum, proiectul a reușit să integreze 7 județe diferite din țară, potențând prin joc și teatru, valoarea culturală a peste 10 sit-uri de patrimoniu.

O suită de spectacole inspirate din basmele românești și realizate prin metoda originală dezvoltată de actorul Marian Râlea pe parcursul a peste 30 de experiență în teatrul interactiv pentru copii (practic, fiecare copil urcând pe scenă, participând la joc și rezolvând provocările induse de personajele din mitologia românească), se vor derula și în acest an în locații neconvenționale precum cetăți, parcuri, curți de muzee sau castele, astfel încât cei mici să descopere moștenirea culturală națională prin joc și teatru.

Accesul la spectacole este liber, fără o limitare a numărului de participanți.

Spectacolul de la Sebeș va avea loc luni, 27 mai, la ora 12:00, în Parcul Tineretului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax