Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: Adunarea generală a Asociaţiei „Ţara Vinului”, la Bucerdea Vinoasă. Bilanţ pe anul trecut şi participarea la evenimentele din 2014

Publicat

Luni, 3 martie, de la ora 11.00, la Crama Apoulon din Bucerdea Vinoasă se va desfășura Adunarea Generală a Asociației „Țara Vinului”, a producătorilor din județul Alba. Sprijinită de Consiliului Județean Alba, aceasta reunește peste 50 de vinificatori și 18 Consilii Locale din judeţ.

În cadrul ședinței se va discuta activitatea desfășurată de asociație în anul 2013, dar și programul de acțiune al anului 2014, inclusiv participarea la evenimentele organizate de Consiliul Județean Alba și Consiliile Locale membre de pe cuprinsul județului. Totodată, reuniunea este și prilej de întâlnire pentru vinificatori și de dezbatere a problemelor cu care aceștia se confruntă în mod curent.

Asociaţia Ţara Vinului a fost înfiinţată în anul 2007, la iniţiativa Consiliului Judeţean Alba, cu scopul de a promova turismul vitivinicol în judeţul Alba, de a impulsiona dezvoltarea acestui sector şi de a-l integra în reţeaua internaţională a turismului vitivinicol. Astfel s-a reușit și organizarea asociațiilor de vinificatori în cele patru podgorii tradiționale Aiud, Alba-Iulia, Tîrnave și Sebeș- Apold.

Printre obiectivele majore ale asociaţiei se numără promovarea producţiei vinului de calitate, dezvoltarea turismului rural şi al vinului, păstrarea regiunilor vitivinicole tradiţionale, extinderea pieţei şi a cererilor pentru vinurile de calitate tradiţionale, locale, protejarea artei, culturii, valorilor monumentale şi a arhitecturii tradiţionale, împreună cu coordonarea şi reprezentarea intereselor gospodarilor şi meşteşugarilor locali.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax