Connect with us
Publicitate

BLAJ

LUNI: alimentarea cu gaze naturale, oprită temporar într-o localitate din Alba. Se vor efectua lucrări la rețea

Publicat

Luni: alimentarea cu gaze naturale, oprită temporar într-o localitate din Alba. Serviciul de distribuție a gazelor naturale va fi sistat pe data de 18 martie, în localitatea Crăciunelu de Jos.

Pentru efectuarea unor lucrări specifice la sistemul de distribuție a gazelor naturale, compania Delgaz Grid anunță că este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaz, luni, 18 martie, în intervalul orar 09:00 – 13:00, în localitatea Crăciunelu de Jos, cu excepția străzilor Viilor, Câmpului, Bucerzii și Simion Bărnuțiu care rămân alimentate.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuției gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugați să anunțe imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate