Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: Bibliobusul Consiliului Judeţean Alba ajunge la Colegiul „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia. Vor fi organizate grupuri de creaţie literară şi socializare

Publicat

bibliobus CJ alba2 Bibliobusul Consiliul Judeţean Alba va ajunge luni, 9 noiembrie, la Colegiul “Horea, Cloşca şi Crişan”. Prin această iniţiativă, se deschide seria întâlnirilor cu liceenii.

Reprezentanţii CJ Alba transmit că Bibliobusul va ajunge la Colegiu, la invitația directorului adjunct Sorin Schiau, bibliotecarului Lucreția Bârz și la inițiativa a 60 de elevi.

Întâlnirea cu cartea, lectura și ateliere de creație se va desfăşura între orele 10.00-12.00.

“Acesta va fi un prim pas al întâlnirilor cu liceenii, în speranța că grupurile de cititori și de doritori de a petrece clipe minunate alături de „nobila carte” să se extindă și să se pună bazele unor cenacluri de creație literară și de socializare pe diverse teme solicitate de adolescenți”, precizează reprezentanţii CJ.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax