Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: Copiii au acces gratuit la Parcul de Aventură de pe dealul Mamut din Alba Iulia. Program prelungit şi surprize pregătite de 1 Iunie

Publicat

foto parc copii Parcul de Aventură de pe dealul Mamut din Alba Iulia îi aşteaptă luni, în 1 iunie, pe copii, cu o surpriză de Ziua Internaţională a Copilului: vor avea acces gratuit pe tot parcursul zilei. Cei mici se vor putea bucura în voie de ziua lor în natură, în cel mai inedit mod.

Copiii care iubesc animalele vor putea să o caute şi pe veveriţa Dina, mascota parcului, cea care locuieşte împreună cu prietenii săi în pădurea în care se află Parcul de Aventură.

Din 1 iunie parcul prezintă celor mici dar şi celor mari noua siglă în care este reprezentată într-o formă haioasă veveriţa Dina echipată pentru aventură, dar şi o frunză de stejar şi o ghindă, cele două elemente simbolizând superba pădure în care se află parcul.

Amplasat pe Dealul Mamut din Alba Iulia, în cea mai frumoasă zonă împădurită din „Cealaltă Capitală”, Parcul de Aventură Dynamis îşi prelungeşte programul din 1 iunie, fiind deschis între orele 11.00 şi 19.00.

DSC00694 Parcul poate fi o destinaţie atât pentru familiile cu copii cât şi pentru grupurile de prieteni deoarece oferă posibilitatea parcurgerii unor trasee cu dificultate diferită, atractive atât pentru cei mici cât şi pentru adulţi. Tiroliana, puntea mobilă, panourile de căţărat, plasele suspendate sunt câteva dintre elemente care sunt adaptate cu grade diferite de dificultate atât pentru copii cât şi pentru adulţi. Traseele parcului sunt alcătuite dintr-o serie de elemente suspendate pe copaci sau piloni care se pot parcurge folosind echipamentul corespunzător de alpinism (disponibil în parc), prin traversare sau căţărare. Elementele traseelor sunt construite din cabluri, corzi şi grinzi, care corespund standardelor europene.

Parcul de Aventură a fost amenajat în perioada 2012 – 2013 pe Dealul Mamut din Alba Iulia având o suprafaţă de aproximativ 20.000 de metri pătraţi. A fost realizat în cadrul proiectului „Reţea interregională de centre educaţionale”, derulat de Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia la nivelul regiunilor Centru şi Vest, cofinanţat din fonduri europene.

Parcul funcţionează în prezent în cadrul unui parteneriat între Asociaţia Filantropia Ortodoxă Alba Iulia şi Primăria Municipiului Alba Iulia.

Accesul în parc se face de pe Calea Moţilor (drumul spre Miceşti) pe strada Valea Popii, pe lângă intrarea în Parcul Dendrologic din municipiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax