Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Deschidere oficială a anului universitar la Alba Iulia. Peste 1.000 de „boboci” trec prin emoțiile primelor momente de studenție

Publicat

Anul universitar 2011-2012 a început astăzi, la Universitatea „ 1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Deschiderea oficială a fost organizată la Casa de Cultură a Studenților din municipiu, cu începere de la ora 10.00.

La eveniment au participat rectorul universității, prof. univ.dr. ing. Achim Moise,  prorectorii, membrii Senatului Universităţii, oficialităţi locale, alături de cadre didactice şi studenţi. Cele mai mari emoţii le-au avut „bobocii” care au reuşit să ocupe, în urma concursului de admitere, un loc la universitatea albaiuliană.

Potrivit declaraţiei secretarului ştiinţific din Senatul Universităţii „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Diana Câmpan, numărul aproximativ de studenţi de anul I de anul acesta este 1.000.

La sesiunea de admitere din toamnă s-au înscris aproximativ 600 de elevi pentru licență, iar în sesiunea din vară aproximativ 700 de elevi au fost declarați admiși, dintre aceştia urmând să fie confirmaţi prin înmatriculări cei care vor intra oficial în anul universitar 2011-2012.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax