Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: Festivalul „Toamna Ighiană”, ediția a II-a, la Ighiu. Expoziții de produse alimentare, demonstrații culinare și spectacol folcloric. PROGRAM

Publicat

Toamna IghianaFestivalul „Toamna Ighiană”, aflat la ediția a II-a, se va desfășura luni, începând cu ora 9.00, în centrul comunei Ighiu. În cadrul evenimentului vor fi organizate expoziții cu vânzare de produse alimentare, standuri cu legume, fructe, demonstrații culinare dar și un spectacol folcloric.

Traficul rutier în zonă va fi deviat pe o rută ocolitoare, pe durata desfășurării manifestărilor.

Festivalul „Toamna Ighiană”, aflat la ediția a II-a, este organizat de către Primăria și Consiliul Local Ighiu. Evenimentul se va desfășura luni, începând cu ora 9.00, în centrul localității și are ca scop promovarea culturii și tradițiilor locale, promovarea agriculturii, respectiv a fermierilor și a producătorilor agricoli din comună și din județ precum și a produselor agricole ale acestora.

În cadrul acestuia vor fi organizate expoziții cu vânzare de produse alimentare, standuri cu legume, fructe, demonstrații culinare, etc.

Tot în festivalului va avea loc și un spectacol folcloric, după următorul program:

09.00 – Ansamblul „Iezerul” – suită de dansuri

09.20 – Ilie Narița și Răzvan Popa – suită instrumentală

09.35 – Dorința Narița

09.50 – Geanina Nana – Buzan

10.10 – Marinela Baba

10.25 – Emanuel Teoc

10.35 – Structura de economie socială creată în cadrul proiectului Posdru – Oportunități prin antreprenoriat social – „Fulart creativ” care promovează Ansamblul Folcloric Trio Transilvan și interpreta de muzică populară Oana Bogza Pintea.

11.45 – Ionuț Fulea, Roxana Reche și Alexandru Pal

12.30 – Închiderea manifestării

Inspectoratul Județean de Poliție Alba a dat aviz favorabil solicitării Primăriei comunei Ighiu pentru închiderea circulației pe drumul DJ 106 H, pe sectorul cuprins între km 0 + 100 metri și km 0+ 800 metri, cu ocazia desfășurării activităților culturale de luni, 26 octombrie, din cadrul Festivalului „Toamna Ighiană”.

Astfel, circulația rutieră va fi închisă pe sectorul de drum mai sus amintit, între orele 06.00 – 14.00. Traficul rutier va fi deviat pe o rută ocolitoare, respectiv strada Pajiștei 1 – strada Pajiștei 3.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax