Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: Grupul Skepsis prezintă spectacolul ”Cerere în Căsătorie”, după A.P. Cehov, de Ziua Mondială a Teatrului

Publicat

Grupul Skepsis va celebra Ziua Mondială a Teatrului prin prezentarea spectacolului ”Cerere în Căsătorie”, după A.P.Cehov. Evenimentul se desfășoară luni, 27 martie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Ziua Mondială a Teatrului a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI). Din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Institutul Internaţional de Teatru reprezintă cea mai importantă organizaţie non-guvernamentală din domeniul artistic şi a fost înfiinţată în 1948, la iniţiativa UNESCO.

”Pentru a omagia arta pe care o servim, cu ocazia Zilei Mondiale a Teatrului vă oferim o comedie savuroasă, un spectacol de suflet pentru trupa noastră, un spectacol  care reprezintă una dintre primele trepte în evoluția noastră ” – Viorel Cioflică.

Spectacolul „Cerere în Căsătorie”, după A.P. Cehov, este construit pe baza uneia dintre piesele într-un singur act ale autorului, care satirizează convenienţa cu care era tratată căsătoria în epoca sa. În pofida simplităţii intrigii Cehov reuşeşte să creeze câteva personaje pe care le putem recunoaşte şi astăzi în lumea din jur, prin motivaţiile, intenţiile şi comportamentele lor.

De unde pot fi cumpărate bilete

Biletele (20 lei pt adulți; 10 lei pt elevi, studenți și pensionari; 5 lei pt copii) pot fi achiziționate de la secretariatul Casei de Cultură a Studenților începând de miercuri, 22 martie, între orele 9.00-15.00 și luni, 27 martie, până la ora 18.30. Fondurile obținute astfel sunt direcționate exclusiv spre susținerea proiectului cultural ”Stagiunea cu Skepsis 2023”.

Evenimentul este prezentat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2023 – un proiect care urmăreşte implicarea tineretului în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului şi participarea civică la viaţa socioculturală. Prin acest proiect Grupul Skepsis formează tineri actori, dezvoltă colaborări cu artişti din ţară şi din străinătate, pregăteşte şi oferă în mod riguros şi sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru şi divertisment pe întreg parcursul anului.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia „Inter-Art” Aiud; Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia; Muzeul Național al Unirii Alba Iulia

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax