Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI începe un nou an universitar, la UAB. Daniel Breaz: „A fost cea mai bună admitere pe care am avut-o de când sunt eu rector”

Publicat

IMG_9947 Noul an universitar începe luni la Alba Iulia și în toată țara. În jur de 1.800 de noi studenți va avea în acest an Universitatea „1 Decembrie 1918”, potrivit rectorului Daniel Breaz. La deschiderea care va avea loc la ora 10.00 la Casa de Cultură a Studenților va fi prezent un secretar de stat din partea Ministerului Educației.

„A fost cea mai bună admitere pe care am avut-o de când sunt eu rector, și sunt în al șaselea an de rectorat la universitate. Mă bucur că Alba Iulia are o universitate performantă care a crescut din toate punctele de vedere. Am avut cea mai bună admitere în acest an atât la programele de licență și doctorat cât și la școala de doctorat” spune rectorul Universității „1 Decembrie 1918”, Daniel Breaz.

Rectorul a mai spus că anul acesta numărul noilor înscriși se va apropia de 1.800 de studenți la toate liniile de studiu.

Legat de activitatea sa de senator și rector, Daniel Breaz spune că cele două sunt complementare și că din poziția din Parlament poate veni cu avantaje pentru universitatea pe care o conduce.

„Deocamdată m-am descurcat, am o echipă foarte bună la universitate, lucrurile merg înainte. Universitatea are nevoie de un rector care să deschidă porțile universității, care să deschidă noi orizonturi, care să reușească să promoveze universitatea. Nu e nevoie de un rector care să stea în birou”, spune Daniel Breaz.

Vezi şi REZULTATE ADMITERE 2017 la Universitatea din Alba Iulia, sesiunea de toamnă. Listele candidaţilor admişi la programele de licenţă şi master

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax