Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI, la „Jocuri de Putere”, pe Realitatea TV: Noi dezvăluiri despre moartea lui Dan Condrea. Informaţii în premieră de la trei jurnalişti de investigaţii

Publicat

rares bogdan În această seară, la „Jocuri de Putere”, de la ora 21.00, Bernd Fabritius, românul din Bundestag este invitatul lui Rareș Bogdan la Realitatea TV și vorbește despre ascensiunea extremei drepte în Europa.

Întreaga omenire, cu ochii spre Austria – Ce soartă vor avea românii din Germania. Rămân fără ajutoarele sociale? Efectul Brexit asupra Europei de Est. Românii umiliți în Europa. Cine îi apără?

De la ora ora 21.45 până la 00.30, noi dezvpluiri despre moartea lui Dan Condrea. Informaţii în premieră de la trei jurnalişti de investigaţii, mai tari decât anchetatorii statului.

Era sau nu Condrea la volan? Sinucidere, crimă sau accident? Era sau nu filat patronul Hexi Pharma? Implicaţiile morţii lui Condrea asupra anchetei.  Cine scapă de denunţurile lui Condrea?  Scapă cei care l-au protejat 15 ani? Monica Macovei aruncă bomba: „Am dubii că este cadavrul lui Condrea”.

Crima din penitenciare – dezvăluiri din închisorile morţii – mai au un pic şi îi gazează? Un nou caz cutremurător din Penitenciarul Poarta Albă. Oameni condamnați la moarte in Penitenciarele României. Dezvăluiri!

Totul astă-seară, într-o emisiune marca „Rareş Bogdan”, pe Realitatea TV şi Realitatea FM!

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax