Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LUNI: PROTEST la Cîmpeni. Angajații spitalului din oraș ies în stradă, nemulțumiți de salarii și de situația unității medicale

Publicat

spital cimpeni Sindicatul Judeţean Sanitas Alba anunţă organizarea unui protest, luni, 23 martie, de la ora 12.00, la Cîmpeni. Angajaţii spitalului din oraş ies în stradă, nemulţumiţi de salarii şi îngrijoraţi de situaţia în care se află unitatea medicală.

Potrivit unui comunicat de presă Sanitas, „acţiunea de protest este declanşată de starea de dificultate în care se află Spitalul Orăşenesc Cîmpeni şi este independentă de orice influenţă politică”.

Sindicaliştii mai precizează că angajaţii spitalului sunt cei care au asigurat furnizarea serviciilor medicale şi de îngrijire, în condiţiile în care salariile acestora sunt diminuate drastic de peste un an.

Protestul are ca obiective „menţinerea funcţionării spitalului, respectarea drepturilor salariale legale, precum şi aşezarea pe principii corecte şi eficiente a acţiunii echipei manageriale a spitalului”, potrivit sursei citate.

Nemulțumirile angajaților se referă la managementul defectuos și finanțarea ineficientă ce riscă să ducă la închiderea unității medicale, după cum a precizat liderul Sanitas, Marius Sepi, pentru Alba24. Spitalul din Cîmpeni are aproximativ 300 de angajați.

Luni, de la ora 12, angajaţii spitalului se strâng în curtea instituţiei şi pornesc în marş, de la ora 12.45, pe traseul Strada Horea – strada Oituz – strada Moţilor – sediul Primăriei.

Între orele 13.15 şi 15.00, aceştia vor picheta sediul Primăriei Cîmpeni.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax