Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: „Sara bună lui Crăciun”, la Blaj. Concert de colinde şi cântece de sărbători, susținut de artiști profesioniști consacrați

Publicat

afis A3 sara buna lui craciun-6-01 La Centrul Cultural „Iacob Mureșianu” din Blaj se va desfașura luni, 21 decembrie, începând cu ora 18.00, ultimul eveniment artistic dedicat sărbătorilor de iarnă. Sub titlul „Sara bună lui Crăciun”, Primăria municipiului Blaj organizează un concert de colinde și cântece de Crăciun susținut de artiști profesioniști consacrați.

Manifestarea care se află la cea de a VI-a ediție va aduce în fața blăjenilor atmosfera celebrelor concerte de Crăciun prin intermediul a trei soliști ai Teatrului de operetă și musical „Ion Dacian” București, Mioara Manea-Arvunescu,  Florin Butnaru și Amelia Antoniu.

Farmecul colindelor tradiționale din folclorul românesc se va regăsi cu siguranță în interpretarea Retei Rus și a Mariei Dan Păucean, iar muzica ușoară va fi reprezentată de vocea albaiulianului Alin Ignat.

„Administrația publică locală și-a făcut un obicei de a organiza an de an un spectacol extraordinar de colinde susținut de artiști profesioniști recunoscuti. Sper ca și în acest an blăjenii să primească în dar de sărbători din partea noastră acest eveniment de ținută”, spune primarul Gheorghe Valentin Rotar.

Spectacolul va fi prezentat de jurnalistul Ioan Moldovan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax