Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: Se deschide un punct de lucru al APIA în Munţii Apuseni. O echipă de 5 persoane va prelua cererile pentru subvenții la Abrud

Publicat

Locuitorii din Apuseni care doresc să depună cereri pentru subvenţii la Agenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Alba vor avea posibilitatea să se adreseze, de luni, 4 martie, unei echipe a instituţiei care va fi prezentă la Abrud. Din 15 aprilie, specialiştii vor fi la Baia de Arieş.

„De luni va funcționa la Abrud, lângă sediul primăriei, un punct de lucru APIA. El va fi deservit de 5 oameni, care vor prelua cererile de subvenţie pe suprafață, din toată zona, până în 15 aprilie. Din 15 aprilie, aceeași echipă se mută temporar la Baia de Arieş până în 15 mai. Practic, moţii nu vor mai fi obligați sa bată drumul la Alba Iulia pentru depunerea cererilor”, a anunţat vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman.

Reamintim că iniţiativa unui punct de lucru provizoriu al APIA a fost promovată de reprezentantul CJ Alba, alături de senatorul PNL Teodor Atanasiu, pentru a veni în sprijinul locuitorilor din zona Abrud, Bucium, Ciuruleasa şi Mogoş, care nu vor mai fi nevoiţi să se deplaseze la sediul din Alba Iulia pentru a depune cererile de subvenţii în agricultură.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax