Connect with us
Publicitate

AIUD

ASTĂZI se face recepția celor 28 de kilometri de Autostrada, Aiud-Turda. Circulația se DESCHIDE cel târziu marți

Publicat

Compania de Autostrăzi și Drumuri (CNAIR) are planificată pentru luni deschiderea 28 de kilometrice aparțin loturilor 3 și 4 din A10. Accesul se va face prin nodul rutier Aiud, iar în partea cealaltă, la Turda.

Comisia de recepție este programată să facă recepția lucrărilor pentru luni dimineața, iar șansele deschiderii sunt de 99%, spune Alin Șerbănescu, purtător de cuvânt al CNAIR.

Firma italiană Tirrena Scavi a fost nevoită să rașcheteze trei kilometri de asfalt pentru a îl așterne din nou. Cauza a fost fenomenul de exsudare, anume ieșirea bitumului la suprafață cu impact negativ asupra stării de rulare a drumului.

Autostrada va fi deschisă cel tâziu marți dimineața a mai spus Alin Șerbănescu. Ar fi vorba de primii kilometri de autostradă deschiși după martie 2017, când a fost recepționată o porțiune de 15 kilometri din lotul 2 de autostradă Lugoj-Deva. Restul sectorului nu este deschis nici acum.

Compania mai are pregătiți de deschidere câțiva kilometri între Gilău și Nădășel care nu pot fi însă folosiți căci mai întâi trebuie definitivat un pod peste râul Someș.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax