Connect with us
Publicitate

Uncategorized

LUNI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Adevărul despre criza din Grecia şi cât poate suporta sistemul bancar din România presiunea asupra euro


Publicat

r b

rares bogdanLuni seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi te aşteaptă la o ediţie de excepţie „Jocuri de Putere” pentru a-ţi spune adevărul despre criza din Grecia şi cât poate suporta sistemul bancar din România presiunea fără precedent asupra monedei europene. Ar trebui limitate retragerile de bani lichizi?

Este rezultatul referendumului din Grecia un cal troian în Uniunea Europeană? Vor deschide radicalii de stânga alte terenuri de luptă pe continent sau liderii UE au priceput că trebuie să regândească principiile coeziunii europene fără umbră de ipocrizie? Vorbesc ei aceeaşi limbă sau joacă la două capete? S-a întărit sau nu poziţia lui Vladimir Putin? Ce se ascunde în spatele demisiei ministrului de Finanţe grec, o veste bună pentru solidaritatea europeană sau un nou joc populist al premierului Tsipras?

A ajuns Europa la momentul „stop şi de ca capăt?” Există vreun risc în România?

Răspunsurile de la Mihai Daraban, preşedintele Camerei de Comerţ şi Industrie a României, Iulian Fota, fost consilier prezidenţial pentru Securitate Naţională, profesorul Mircea Coşea, fost ministru al Reformei, analistul de politică externă Ştefan Popescu şi jurnaliştii Ion M. Ioniţă şi Costi Rogozanu.

Iar de la ora 23.00 vei afla informaţii noi şi în exclusivitate despre fuga din Serai. De ce nu seamănă operaţiunea „Genunchiul” cu Fuga din Egipt, cum se străduiesc să demonstreze jurnaliştii de casă ai premierului, ce legătură există între terenurile de golf din Belek-Antalya şi acuzaţiile aduse de procurorii anticorupţie lui Victor Ponta şi cât de tare clocoteşte PSD din cauza vidului de putere umplut artificial cu Rovana Plumb.

Este adevărat că sfetnicii lui Ponta iau în calcul varianta unei afecţiuni psihiatrice care să-l scape pe premier de răspunderea penală?

ADEVĂRUL numai la „Jocuri de Putere”, probabil singura emisiune liberă din România! Pe RealitateaTv, RealitateaFm si online pe realitatea.net

(P)Dacă ți-a plăcut articolul și vrei să fii la curent cu ce scriem:


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


Publicitate

EVENIMENT

S-a redeschis Transalpina, cel mai spectaculos drum din România. Circulația pe tronsoanele problemă, permisă în timpul zilei

Publicat

Autoritățile anunță că începând de miercuri se poate circula pe Transalpina. Șoseaua aflată la cea mai mare înălțime din România și considerată cea mai spectaculoasă din țară, a fost deszăpezită de utilaje. Totuși prin zonă nu pot circula deocamdată decât autoturismele.

Circulația este permisă doar pe parcusul zilei.

„În data de 16.06.2021 ora 13.00 a fost redeschis traficul rutier pe Dn7A (Transalpina) între localitățile Voineasa – Ranca , între orele 07.00-21.00, pentru autovehiculele cu masă maximă autorizată mai mică de 3.5t. Între orele 21.00-07.00 traficul rutier este închis”, au anunțat reprezentanții IPJ Vâlcea.

Transalpina (DN 67C) este cea mai înaltă șosea din România, cu punctul cel mai înalt în Pasul Urdele (la 2.145 m).

Drumul face legătura între orașele Sebeș, din județul Alba şi Novaci (Bengeşti), din județul Gorj, o parte fiind anual închis pe perioada iernii – adică tronsonul Curpăt (la capătul lacului Oașa) – stațiunea Rânca.

Transalpina, în judeţul Alba, are 79 de kilometri, până la limita cu judeţul Vâlcea. În total, şoseaua alpină străbate 148 de kilometri.

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Sauna care funcționează în cadrul Bazinului Olimpic din Alba Iulia, redeschisă. PREȚURI

Publicat

Sauna care funcționează în cadrul Bazinului Olimpic Alba Iulia a fost redeschisă, au transmis miercuri reprezentanții Primăriei. Aceasta va funcționa între orele 7:00 – 10:00 și 18:00 – 21:00.

Tariful de intrare pentru elevi, studenți la zi, pensionari, șomeri în plată, persoane cu handicap este de 5 lei/15 minute. Tariful de intrare pentru adulți este de 10 lei/15 minute.

Prețul abonamentului de intrare la saună pentru elevi, studenți la zi, pensionari, șomeri în plată, persoane cu handicap (durata unei ședințe fiind de 15 minute) este:

  • pentru 10 ședințe: 40 lei
  • pentru 20 ședințe: 75 lei
  • pentru 30 ședințe: 100 lei

Prețul abonamentului pentru adulți (durata ședință 15 minute) este:

  • pentru 10 ședințe: 80 lei
  • pentru 20 ședințe: 150 lei
  • pentru 30 ședințe: 200 lei

Citeste mai mult
Publicitate

EVENIMENT

Tinerii actori din România se întâlnesc în septembrie la Alba Iulia. Două zile de teatru la ”Gala tânărului actor – HOP”

Publicat

”Gala tânărului actor – HOP” se va desfășura în 2021, la Alba Iulia, în zona Cetății Alba Carolina, în perioada 2 – 4 septembrie. 

Ce este gala tânărului actor? Este o competiție adresată actorilor, de până în 33 de ani care au terminat o facultate de teatru. Aceștia participă la o preselecție on-line iar dacă vor fi selectați vor participa propriu zis la gala în sine.

În timpul evenimentului tinerii actori selectați își vor prezenta timp de două zile, în fața publicului dar și a unui juriu momentele artistice.

Tema evenimentului din 2021 este Caragiale, fie că vorbim despre forma clasică sau despre reinterpretarea operelor.

Anul acesta directorul artistic al evenimentului este coregraful Gigi Căciuleanu.

Citeste mai mult
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Lacul Beliș, igienizat de o ”armată” de voluntari. Au fost descoperite gunoaie aruncate în anii 80

Publicat

Membrii Clubului Alpin Român, filiala Cluj, s-au mobilizat pentru o amplă acțiune de igienizare a lacului Beliș, inundat de gunoaie. 

Acțiunea s-a desfășurat în două zile și a implicat în jur de 120 de voluntari.

Aceștia au fost împărțiți în echipe de acțiune pe uscat, pe apă și sub apă.

”Sâmbătă am avut șapte grupe pe apă, trei pe uscat și scufundătorii iar duminică opt pe apă, patru pe uscat și scufundătorii, cu un număr total de 70 de locuri în caiace, canoe și 2 bărci de 6 locuri, echipele fiind coordonate de membri CAR, rangeri PNA și ghizi de aventură” au transmis reprezentanții clubului, pe siteul lor.

Actuala acțiune de igienizare este prima de amploare în cei 40 de ani de la apariția lacului, dovadă fiind mulțimea de obiecte și ambalaje găsite specifice vremii, unele fabricate prin anii 80.

Deșeurile provin din 3 surse majore, satele din amonte, pescari și turiști, potrivit cluj24.ro.

Reamintim că Beliș, unul dintre cele mai frumoase lacuri din Apuseni a fost complet acoperit de gunoaie.

Sursa/ Foto: Facebook Clubul Alpin Român Filiala Cluj, Facebook Romsilva

 

Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate