Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Anul politic 2016 pentru Iohannis, Cioloș și Dragnea. Provocările de politică externă ale Europei

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, urmăreşte o analiză fără menajamente a mutărilor la care sunt obligate PNL şi PSD pentru a nu ieşi de pe scena politică în iunie, la alegerile locale, sau în decembrie, la cele parlamentare.

Ce vor face Klaus Iohannis, Dacian Cioloş şi Liviu Dragnea? Cum arată scenariile de coşmar pentru forţele politice? Vor apărea partide locale ca reacţie la incapacitatea clasei politice de a se reforma? Cine va fi cea mai influentă voce? Cine va face cărţile? Cum vor juca Băsescu și PMP?

Cine câştigă bătălia pentru București? Cine câștigă bătălia pentru marile orașe? Cine are prima şansă pentru şefia consiliilor judeţene?

Răspunsurile, dar şi toate prognozele pentru 2016, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, Oana Stănciulescu, Alexandru Radu, Lucian Isar, Stelian Negrea, Costi Rogozanu şi Oreste Teodorescu.

Iar de la ora 22.45, Cristian Diaconescu, Ion M. Ioniţă, Iulian Chifu, Alexandru Grumaz şi Dan Dungaciu îţi desenează harta intereselor României la graniţa dintre NATO/UE şi EurAsia şi îţi spun de ce ţara noastră are un rol vital pentru menţinerea echilibrului.

Nu rata răspunsul la întrebarea care dă fiori liderilor lumii civilizate. Cât de real este scenariul islamizării Europei? Cât de mare este riscul? Vei descoperi 10 situaţii periculoase pentru România la care liderii de la Bucureşti nu par să aibă rezolvare. Dar şi de ce tensiunile generate de refugiaţi în Germania sunt un coşmar mondial.

Totul luni seara, la prima ediție „Jocuri de Putere” din 2016, alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax