Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI seara la „Jocuri de putere” pe Realitatea TV: Demisia lui Iordănescu. Dezvăluiri din contabilitatea FRF

Publicat

jocuri de putere rares bogdan Luni seara, de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan pe Realitatea TV, sunteţi invitaţi să urmăriţi dezbateri legate de cele mai importante subiecte ale momentului.

De la ora 21.00, Marian Munteanu analizează riscurile aflate în faţa noilor formaţiuni politice. Cine blochează noile structuri politice? Unde se află cea mai mare parte din cele 30 de partide intrate în 1990 în Parlament? Schița noului model de țară – BREXIT, veste proastă pentru România sau oportunitate? Despre „prin noi înşine”, despre falimentul actualelor partide și trădarea electoratului la alegerile locale.

De la ora 22.00, marile orașe, utilități de secol 19. Capitala fără apă. Reţelele care umflă facturile. Cum pot fi folosiţi banii europeni?

Ora 22.00 – despre demisia lui Iordănescu. Dezvăluiri din contabilitatea FRF.

De la ora 23.00, Brexit: Se destramă Regatul Unit? Referendum la Londra, Dublin şi Edinburgh. Ultranaţionaliştii, gură teribilă de oxigen. SUA intervine în BREXIT. Chichiţele administrative ale cererii de ieşire din UE pe care trebuie să o facă Marea Britanie. Germania promite Scoţiei o aderare uşoară la UE. Torpila lui Cameron. Noile provocări ale securităţii continentului. Axa Fallujah – Bruxelles.

Totul astă-seară, într-o emisiune marca „Rareş Bogdan” pe Realitatea TV.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate