Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Despre impactul alegerilor locale într-un singur tur de scrutin

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, prim-vicepreşedintele PNL Gheorghe Falcă, primar de 3 mandate analizează, alături de Rareş Bogdan, impactul alegerilor locale într-un singur tur de scrutin asupra democraţiei şi asupra aspiraţiilor cetăţenilor.

Cui foloseşte lipsa de reprezentativitate? Cine va profita de ea? De asemenea, vei afla de ce le rentează partidelor să nu se reformeze, dar şi de ce câştigă Dreapta alegerile în Banat şi Transilvania şi le pierde în Oltenia şi Moldova.

Cum se vede Guvernul de tehnocraţi după două luni, cât va deconta PNL dintr-un eventual eşec al lui Dacian Cioloş?

Informaţii noi despre cazul Bodnariu, unde greşesc primarii bucureşteni la deszăpezire şi cum se vede lupta pentru Casa Albă din spaţiul carpato-danubiano-pontic.

Iar de la ora 22.00, urmăreşte un nou caz uluitor în care 26 de localităţi româneşti din inima Transilvaniei sunt sechestrate!

De la 22.30 urmăreşte noi episoade de investigaţii de sezon pentru a descoperi, în exclusivitate, cine ia banii pentru deszăpezire fără să cureţe zăpada, cine a permis acest jaf din banii publici la CNADNR şi cum se dau fonduri cu dedicaţie la primăriile de sector şi la Primăria generală a Capitalei.

NU RATA informaţii în premieră despre „buboiul de la Loterie”. Vei vedea cine este vinovat pentru faptul că statul nu încasează cei 75 de milioane pentru contractul dubios din ciclul Mafia Păcănelelor!

Astă seară, la „Jocuri de Putere”, alături de Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV şi Realitatea FM de la 21.00 la 24.00.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax