Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Despre România la Jocurile Olimpice de la Rio şi misterul unui destin excepţional – regina inimă de leu

Publicat

jocuri de putere rares bogdan Luni seara, de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan, pe Realitatea TV, sunteţi invitaţi să urmăriţi dezbateri legate de cele mai importante subiecte ale momentului.

Ora 21.00: Preşedintele Comitetului Olimpic, ultima apariţie înainte de plecarea la Rio – Alin Petrache, în dialog cu Rareş Bogdan. Se va adeveri prognoza pesimiştilor, care văd în această ediţie a JO cel mai negru an al României? Pe ce loc este România pe națiuni, pe ce loc la finanţare? Tânărul care a promis ca revoluţionează managementul sporturilor olimpice dezvaluie pe ce se bazează, în afară de inteligenţa nativă. Corespondenţă specială de la Rio, de la Dorin Chioţea. Ultimele veşti din Satul Olimpic.

Ora 22.00: Ediție Specială: Condoleanţe, majestate! Regina Ana. Misterul unui destin excepţional. Regina inimă de leu.

Unul dintre cei mai apropiați români de Casa Regală în ultimii 25 de ani, Marilena Rotaru, pictorul filosof Sorin Alexandrescu, preşedintele Asociaţiei Deţinuţilor Politici, Octav Bjoza, directorul IICMER, Radu Preda şi redactorul sef Historia, Ion M. Ioniță, îţi desluşesc arhitectura unei vieţi despre care s-ar putea face filme. Cine a fost Ana de Bourbon-Parma de România. Cum a reuşit să țină Casa Regală în echilibru o femeie de o noblețe rară. Urmăriți Ediția Specială din această seară, pentru a afla informaţii în exclusivitate despre Regina Ana şi Casa Regală!

Totul într-o emisiune marca „Rareş Bogdan”, pe Realitatea TV şi Realitatea FM de la 21.00 la 00.30

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax