Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: „Generația așteptată!”, „România noului val”. Tu știi ce urmează pentru țara ta?

Publicat

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, invitaţii lui Rareş Bogdan îţi spun cum arată România din vis şi cum vor să o transforme în certitudine. Află de la câţiva membri ai „Generației așteptate” ce vrea strada de la preşedintele Klaus Iohannis, cum cred că poate fi revoluţionată morala politică actuală, dar mai ales ce garanţii cer pentru a nu se întâlni din nou cu năravurile ei peste alt sfert de secol.

O tragedie fără precedent a decuplat România de la un destin făurit de oameni incompetenţi, corupţi şi fără inimă. Ceasul naţiunii a sunat deşteptarea, iar revolta s-a transformat în speranţă. Tu ştii ce urmează pentru ţara ta?

În această seară, la „Jocuri de Putere” vorbesc tinerii care nu au doar avantajul vârstei, ci pun pe hârtie primul model de ţară în care-şi vor găsi locul toţi cei ce simt româneşte!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax