Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI seara la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Ministrul Justiției dă replica avocaților răsculați. Cine se teme de modificarea legii?

Publicat

r b

rares bogdan Luni seara, de la ora 21.00, la „Jocuri de Putere” cu Rareş Bogdan pe Realitatea TV, veţi afla dezvăluiri legate de cele mai importante subiecte ale momentului.

De la ora 21.00: Ministrul Justiției dă replica avocaților răsculați. Este în pericol dreptul la un proces echitabil, aşa cum pretind avocaţii clujeni? Cine se teme de modificarea legii? Le va va cere scuze Raluca Prună avocaţilor sau îi va acuza că nu văd dincolo de interesele lor financiare? Cum și de ce s-a modificat legislaţiei penală prin Ordonanța de Urgență – EXCLUSIV.

Ora 22.15: Nicușor Dan, anunț important – Dreapta, în faţa unei decizii istorice

Ora 23.15: Cum joacă Putin în privința României? Decriptarea unei ameninţări directe făcute vineri seara de către „noul țar” de la Kremlin la adresa României! Prima amenințare directă făcută chiar direct de către Putin la adresa României după inaugurarea Scutului de la Deveselu!

Culisele summit-ului NATO de la Varşovia. Invitaţi: Cristian Diaconescu, Dan Dungaciu, Iulian Chifu, gen. Alexandru Grumaz şi gen. Constantin Degeratu.

Totul astă-seară, într-o emisiune marca „Rareş Bogdan”, pe Realitatea TV.

(P)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax