Connect with us
Publicitate

Uncategorized

LUNI seara, la „Jocuri de Putere” pe Realitatea TV: Plan premeditat de salvare a lui Victor Ponta de dosarul instrumentat de DNA

Publicat

r b

rares bogdan În această seară, de la ora 21.00, Rareş Bogdan şi invitaţii săi, opt jurnalişti excepţionali, îţi arată, la „Jocuri de Putere”, pe Realitatea TV, arhitectura unui plan premeditat de salvare a lui Victor Ponta de dosarul instrumentat de DNA.

Vei descoperi cum şi-a aranjat scheletele în dulap astfel încât să pară virtuți, de cine se foloseşte ca să scape de arest şi câte minciuni este în stare să spună premierul într-un minut, luându-i pe români de fraieri.

De asemenea, vei afla cine sunt cei care îl susţin pe Victor Ponta din arest la domiciliu. Dar şi cine le-a spus baronilor scăpaţi fără dosare penale să vină la Bucureşti pentru o mineriadă împotriva Laurei Codruţa Kovesi.

Cum a premeditat Ponta lupta cu procurorii care-i suflă în ceafă.

Cine sunt penalii care-l susţin.

Toate capetele se acuzare, exclusiv la „Jocuri de Putere” – cu Rareş Bogdan şi invitaţii săi speciali!

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax