Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Şedinţa extraordinară de la Consiliul Judeţean Alba. Prelungirea închirierii unor spaţii la spital şi lucrări la Centrul Militar

Publicat

sediul CJ, prefectura AB

Consilierii judeţeni s-au reunit luni, 23 decembrie, de la ora 9.00, în şedinţă extraordinară, cu 13 proiecte pe ordinea de zi. Printre acestea s-a aflat prelungirea închirierii unor spaţii la spitalul din Alba Iulia şi refuncţionalizarea clădirii Centrului Militar.

UPDATE: Consilierii au aprobat toate proiectele de pe ordinea de zi. Suplimentar, a fost votat încă un proiect.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii termenelor unor contracte de închiriere încheiate de Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba Iulia  (prelungire până la data de 31.03.2014 pentru cinci contracte de închiriere ce expiră la 31.12.2013: spaţiu 2 mp închiriat de PRO TV SA la demisol, în sediul de pe Bd Revoluţiei nr. 23; chioşc flori 25 mp încheiat de PF Valentina Surupăţeanu; cabinet medical 17.06 mp închiriat la etajul II al ambulatoriului de pe strada Alexandru Vaida Voievod nr. 2, de medicii Ion Munteanu şi Ancuţa Şuteu; suprafaţa de 3 mp pe acoperişul spitalului, închiriată de ABC Plus Media SA; chioşc pentru comercializarea presei de 3 mp, închiriat de Genial Star SRL la parterul spitalului; spitalul intenţionează să iniţieze o nouă licitaţie pentru închirierea spaţiilor, la începutul anului viitor)

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea includerii unui imobil în Inventarul bunurilor care aparţin domeniului public al Judeţului Alba (hală pe structură metalică, în cadrul fermei ecologice din Sâncrai, construită cu fonduri europene)

3. Proiect de hotărâre privind stabilirea „Condiţiilor de amplasare a reţelelor de comunicaţii electronice în zona drumurilor judeţene”.

4. Proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici aferenţi lucrărilor de intervenţie la obiectivul de investiţii “Refuncţionalizare clădire Centrul Militar al Judeţului Alba”.

5. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei şi a Statului de funcţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia (în urma concursului de intrare în rezidenţiat pe loc şi post din sesiunea noiembrie 2013, şase  medici au optat pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba, pentru specialităţile: medicină internă, ortopedie, pediatrie, TBC şi farmacie; astfel, este necesară transformarea unor posturi)

6. Proiect de hotărâre privind modificarea statutului de funcţii al aparatului de specialitate al Consiliului Judeţean Alba.

7. Proiect de hotărâre privind aprobarea actului adiţional nr. 2 transmis de către Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice la Convenţia de colaborare nr. 31/26.03.2009 încheiată între Ministerul Mediului, Consiliul Judeţean Alba şi Consiliul local al comunei Sântimbru, pentru implementarea proiectului “Controlul Integrat al Poluării cu nutrienţi”.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării planului de achiziţii din cadrul studiului de fezabilitate pentru proiectul “Sistem de management integrat al deşeurilor în judeţul Alba”, finanţat în cadrul Programului Operaţional Sectorial Mediu (se cumulează loturile privind construirea staţiilor de transfer pentru centrul de management integrat al deşeurilor de la Galda de Jos, cu valoare estimată de contract de 104.818.656 lei, pe motiv că costurile operaţionale nu pot fi garantate de antreprenor, fiind influenţate de echipamentele achiziţionate la lotul2; se împarte pe 7 loturi contractul privind închiderea depozitelor neconforme de deşeuri de la Abrud, Aiud, Alba Iulia, Blaj, Cîmpeni, Cugir şi Ocna Mureş, ca urmare a reducerii timpului de implementare de la 21 de luni la 12 luni)

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor acte adiţionale la convenţii de parteneriat şi convenţii de cooperare, încheiate de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Alba cu furnizori de servicii sociale acreditaţi.

10. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor măsuri de urgenţă pentru asigurarea continuităţii serviciului de transport public judeţean prin curse regulate având în vedere sentinţa civilă nr. 16711/17.12.2013, pronunţată de Tribunalul Cluj în Dosarul nr. 10400/117/2013, prin care s-a dispus suspendarea efectelor HCJ nr. 197/27.11.2012, ca urmare a acţiunii în contencios administrativ formulată de SC Transgilyen SRL, cu sediul în comuna Sînpaul, sat Sumurducu, nr. 41, judeţul Cluj.

11. Proiect de hotărâre pentru completarea HCJ 198/24.10.2013 privind stabilirea de taxe locale şi tarife datorate bugetului general al judeţului Alba în anul 2014 (tarife noi pentru analize medicale la cerere, efectuate în laboratorul spitalului judeţean de urgenţă)

12. Proiect de hotărâre privind aprobarea conturilor de execuţie ale bugetului local al judeţului Alba, bugetului creditelor interne şi bugetelor instituţiilor publice şi activităţilor finanţate integral sau parţial din venituri proprii şi subvenţii pentru trimestrul IV al anului 2013.

13. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Judeţului Alba.

Suplimentar, pe ordinea de zi:

14. Proiect de hotărâre privind aprobarea Documentației de avizare a lucrărilor de intervenții actualizată pentru „Reabilitare termică, rebilitare instalații electrice, termice, sanitare și construie acoperiș tip şarpantă la clădirea Centrului Școlar pentru Educație Incluzivă Alba Iulia” (valoare proiect 4.683.505 lei)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Lady GaGa

    vineri, 20.12.2013 at 20:20

    13. Proiect de hotarare privind atribuirea unui spatiu corespunzator UNIVERSITATII TEHNICE DIN CLUJ-NAPOCA.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax