Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

UPDATE: Ședință la Consiliul Județean Alba. Taxe și tarife pe 2015 și majorare de preț pentru livrarea apei potabile

Publicat

cj alba prefectura

institutia prefectului alba consiliu judetean Consilierii judeţeni s-au reunit luni, 29 decembrie, de la ora 11.00, în ultima şedinţă ordinară din acest an. Au fost aprobate propuneri pentru stabilirea taxelor locale şi tarifelor datorate bugetului general al judeţului, majorarea prețului unic de livrare a apei potabile și a tarifului unic pentru colectarea apei uzate și pluviale, dar şi rectificări de buget.

UPDATE: Toate proiectele de pe ordinea de zi au fost aprobate. În cadrul şedinţei, au fost acordate şi diplome şi flori pentru cinci angajaţi ai CJ care părăsesc instituţia, în urma pensionării. Este vorba despre Mariana Hurbean (secretar), Eugenia Mărginean (arhitect şef), Elena Anghel Coman (consilier superior – cultură), Tiberiu Toma (71 de ani, numit de preşedintele CJ Alba, Ion Dumitrel drept „fondatorul instituţiei) şi Magdalena Bene (manager de proiect). Patru dintre cei cinci angajaţi ai CJ au fost prezenţi la şedinţă şi au transmis mesaje privind activitatea lor în cadrul instituţiei şi au fost aplaudaţi şi apreciaţi de colegi.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind modificarea Organigramei şi a Statului de funcţii ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba Iulia.

2. Proiect de hotărâre privind actualizarea”Devizului general” din cadrul documentației tehnico-economice aferentă proiectului”Sistem de Management Integrat al Deșeurilor în Județul Alba” finanțat în cadrul Programului Operațional Sectorial MEDIU.

3. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării valorii de inventar a unui bun imobil, proprietate publică a Județului Alba, aflat în administrarea Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, ca urmare a efectuării unor lucrări de reparații capitale de către această unitate sanitară.

4. Proiect de hotărâre privind includerea unui bun în inventarul proprietății private a Județului Alba și aprobarea concesionării acestuia către S.C. APA-CTTA S.A.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor procese-verbale de vecinătate.

6. Proiect de hotărâre privind modificarea Hotărârii Consiliului Județean Alba nr, 156/26.09.2014 privind stabilirea de taxe locale și tarife datorate bugetului general al Județului Alba, în anul 2015.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea Statului de funcții al Teatrului de păpuși ”Prichindel” Alba Iulia.

8. Proiect de hotărâre pentru acordarea unui mandat special reprezentantului Județului Alba în Adunarea Generală a Asociației ”Apa Alba”, privind majorarea prețului unic de livrare a apei potabile și a tarifului unic pentru colectarea apei uzate și pluviale.

9. Proiect de hotărâre privind aprobarea conturilor de execuție ale bugetului local al Județului Alba, bugetului creditelor interne și bugetelor instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii, pentru trimestrul IV al anului 2014.

10. Proiect de hotărâre privind rectificarea bugetului general al Județului Alba, a bugetului propriu al Județului Alba, și a bugetelor instituțiilor publice și activităților finanțate integral sau parțial din venituri proprii pe anul 2014.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. dan

    luni, 29.12.2014 at 13:32

    normal ca daca vezi cine face parte din administratia publica in consiliu o sa-ti dai seama de ce majoreaza pretu sa isi ia ei bani, plus inca ceva ei iti calculeaza canalu cat si apa fara sa aibe ceva de masurat.

  2. maia sebes

    joi, 01.01.2015 at 22:10

    In tarile civilizate si care tin la sanatatea poporului nu exista taxa pt.apa, sau este cel putin ceva simbolic;dar exista educatie pt.a nu se face risipa.La noi nu exista grija pt. natie, dar exista grija pentru salariile celor de la APA CTTA !!! RUSINE NEMERNICILOR!!!!!!!!!! NE INGRADITI DREPTUL LA IGIENA !!!!!!! O SA NE OMOARE MIZERIA!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax