Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: Şedinţă la Consiliul Local Sebeş. Plantări de arbori, majorare de buget pentru investiţii şi alte proiecte

Publicat

sebes centru oras

Consilierii locali din Sebeş se reunesc luni, 29 octombrie, de la ora 14.00, în şedinţă ordinară, cu 11 proiecte pe ordinea de zi. Şedinţa se desfăşoară la Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș, în sala festivă. Vor avea de aprobat majorarea bugetului local pe anul 2018, introducerea de investiții noi și redistribuirea unor sume între obiective de investiții modernizări de străzi, plantarea a 100 de arbori în oraş.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii contractelor de închiriere pentru chiriașii din blocurile ANL 12AB – cartier – Valea Frumoasei.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării statului de funcții al Căminului pentru Persoane Vârstnice Sebeș. jud. Alba.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea Inventarului domeniului public al Municipiului Sebeș, ca urmare a finalizării și efectuării recepției la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții “Modernizare străzi: Abatorului și Spicului, Municipiul Sebeș”.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei 1 al HCL nr. 127/2017 privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Funcționare al Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea transferului dreptului de folosinţă gratuită asupra terenului situat în Lancrăm înscris în CF 76111 – nr. topo. 76111/27 parcela nr. 27 din folosinţa d-nei Monescu Maria- Mihaela în folosinţa d-lui Popa Ilie- Ovidiu.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației cadastrale de primă înscriere în sistemul integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilului: intravilanul Municipiului Sebeș, strada Tipografilor, nr. 4, jud. Alba.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei 1 la H. C. L. număr 5/2018 privind aprobarea calendarului de activităţi cultural-educative ce se vor desfăşura în cursul anului 2018.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea introducerii în inventarul domeniului public al Municipiului Sebeș a imobilului teren în suprafață de 1264 mp, înscris în CF 85828 Sebeș, nr. cad.85828.

9. Proiect de hotărâre privind completarea Inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Sebeş, ca urmare a identificarii in teren a doua constructii edificate pe Teren Stadion Petresti.

10. Proiect de hotărâre privind majorarea bugetului local pe anul 2018,introducerea de investiții noi și redistribuirea unor sume între obiective de investiții în Programul de investiții publice pe obiective de investiții,pe surse de finanțare pe anul 2018 și estimări pe 2019 – 2021.

11. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local Sebeș pentru efectuarea lucrărilor de plantare a 100 de arbori, pe aliniamentul stradal aferent străzii Mihail Kogălniceanu (lucrări realizate şi suportate integral de Rotary Club Alba Iulia).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax