Contacteaza-ne si pe
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: Şedinţă la Consiliul Local Sebeş. Plantări de arbori, majorare de buget pentru investiţii şi alte proiecte

Publicat


sebes centru oras

Consilierii locali din Sebeş se reunesc luni, 29 octombrie, de la ora 14.00, în şedinţă ordinară, cu 11 proiecte pe ordinea de zi. Şedinţa se desfăşoară la Colegiul Național „Lucian Blaga” Sebeș, în sala festivă. Vor avea de aprobat majorarea bugetului local pe anul 2018, introducerea de investiții noi și redistribuirea unor sume între obiective de investiții modernizări de străzi, plantarea a 100 de arbori în oraş.

Proiectul ordinii de zi:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea prelungirii contractelor de închiriere pentru chiriașii din blocurile ANL 12AB – cartier – Valea Frumoasei.

2. Proiect de hotărâre privind aprobarea modificării statului de funcții al Căminului pentru Persoane Vârstnice Sebeș. jud. Alba.

3. Proiect de hotărâre privind modificarea Inventarului domeniului public al Municipiului Sebeș, ca urmare a finalizării și efectuării recepției la terminarea lucrărilor pentru obiectivul de investiții “Modernizare străzi: Abatorului și Spicului, Municipiul Sebeș”.

4. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei 1 al HCL nr. 127/2017 privind aprobarea Regulamentului de Organizare si Funcționare al Serviciului Public de Administrarea Patrimoniului Sebeș.

5. Proiect de hotărâre privind aprobarea transferului dreptului de folosinţă gratuită asupra terenului situat în Lancrăm înscris în CF 76111 – nr. topo. 76111/27 parcela nr. 27 din folosinţa d-nei Monescu Maria- Mihaela în folosinţa d-lui Popa Ilie- Ovidiu.

6. Proiect de hotărâre privind aprobarea documentației cadastrale de primă înscriere în sistemul integrat de Cadastru și Carte Funciară a imobilului: intravilanul Municipiului Sebeș, strada Tipografilor, nr. 4, jud. Alba.

7. Proiect de hotărâre privind modificarea anexei 1 la H. C. L. număr 5/2018 privind aprobarea calendarului de activităţi cultural-educative ce se vor desfăşura în cursul anului 2018.

8. Proiect de hotărâre privind aprobarea introducerii în inventarul domeniului public al Municipiului Sebeș a imobilului teren în suprafață de 1264 mp, înscris în CF 85828 Sebeș, nr. cad.85828.

9. Proiect de hotărâre privind completarea Inventarului bunurilor care aparțin domeniului public al Municipiului Sebeş, ca urmare a identificarii in teren a doua constructii edificate pe Teren Stadion Petresti.

10. Proiect de hotărâre privind majorarea bugetului local pe anul 2018,introducerea de investiții noi și redistribuirea unor sume între obiective de investiții în Programul de investiții publice pe obiective de investiții,pe surse de finanțare pe anul 2018 și estimări pe 2019 – 2021.

11. Proiect de hotărâre privind acordul Consiliului Local Sebeș pentru efectuarea lucrărilor de plantare a 100 de arbori, pe aliniamentul stradal aferent străzii Mihail Kogălniceanu (lucrări realizate şi suportate integral de Rotary Club Alba Iulia).


Vezi cele mai interesante video Alba24.ro


ȘTIREA TA - Dacă ești martorul unor evenimente deosebite, fotografiază, filmează și trimite-le la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Comenteaza

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

EVENIMENT

LISTA jurnaliștilor care îi vor pune întrebări lui Iohannis, la dezbatere de marți. Marea întrebare: Va veni și Dăncilă?

Publicat

Șase nume de jurnaliști și analiști au fost convenite de stafful de campanie al președintelui Klaus Iohannis și confirmate pentru a participa la dezbaterea organizată marți seara de Școala Națională de Studii Politice și Administrative.Alte 3 nume vor fi selectate dintr-o listă mai lungă. Dezbaterea este programată să înceapă la ora 19.00. Organizatorii estimează că […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

LOCURI de MUNCĂ în ALBA prin AJOFM: 511 posturi la Alba Iulia, Aiud, Blaj, Câmpeni, Sebeș, Cugir, Ocna Mureș și Baia de Arieș

Publicat

locuri de munca

Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Alba a transmis oferta de locuri de muncă disponibile în județul Alba, la data de 19 noiembrie. Sunt vacante 511 locuri de muncă în județul Alba, în mai multe domenii. Unii dintre cei mai mari și importanți angajatori din județ, care recrutează în permanență personal în diferite domenii, […]

Citește mai departe
Publicitate

EVENIMENT

Patronul firmei de deratizare din Timișoara a fost reținut. Un alt bloc din oraș a fost evacuat luni seara

Publicat

Ioan Buță, patronul firmei care a a efectuat deratizarea din blocul din Timișoara, unde au murit doi copii și o femeie, a fost reținut de procuori pentru 24 de ore.  Luni seara, un alt bloc din Timișoara a fost evacuat, unde aceeași firmă a făcut deratizare și unde a fost descoperită o substanță foarte periculoasă. […]

Citește mai departe
Publicitate

ACTUALITATE

Percheziții la fostul șef al Transelectrica, acuzat că a obținut postul cu o diplomă falsă. Procurorii au calculat prejudiciul

Publicat

Anchetatorii au făcut marți dimineață percheziții la Marius Dănuț Carașol, fostul șef al Transelectrica, acuzat că și-a falsificat diploma de licență pentru a obține postul. Prejudiciul estimat de procurori este de 460.000 de lei, reprezentând cel mai probabil salariul său obținut în perioada cât a fost în funcție. Procurorii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor […]

Citește mai departe
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate