Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Circulaţia autovehiculelor pe Calea Moților se desfăşoară pe un singur sens. Se fac lucrări la reţeaua de apă

Publicat

Circulaţia autovehiculelor pe Calea Moţilor din Alba Iulia este afectată, săptămâna aceasta, din cauza unor lucrări la reţeaua de apă şi canalizare pentru Blocul S1 din apropierea Primăriei Alba Iulia.

Administraţia locală a anunţat faptul că, în data de 26 septembrie, respectiv 27 septembrie, „Apă CTTA” efectuează lucrări la reţelele de apă pe Calea Moţilor din Alba Iulia. Din acest motiv, circulaţia pe această stradă, pe sensul de coborâre dinspre cartierul Cetate înspre centrul municipiului este afectată. Pe parcursul celor două zile, deplasarea autovehiculelor este posibilă doar pe sensul de urcare, de la Magazinul „Unirea” spre Cetate. „Aici sunt probleme vechi, fiind forfecată canalizarea, fapt ce aduce o serie de probleme locuitorilor din zonă: scurgeri în subsol, infiltraţii etc. S-a intervenit pe parcursul acestui an de mai multe ori cu mijloace provizorii, dar problema trebuie soluţionată definitiv. În acest sens s-a emis avizul pentru ca Apa CTTA să efectueze aceste lucrări”, au explicat reprezentanţii Primăriei Alba Iulia.

Potrivit reprezentanţilor administraţiei locale, operatorul şi-a luat angajamentul de a nu perturba traficul pentru o perioadă mai lungă decât cea menţionată, chiar dacă ulterior se vor mai desfăşura lucrări conexe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. alexandru

    luni, 26.09.2011 at 07:35

    pot sa jur ca e vorba de canalizare si nu bransamente de apa.scrie chiar in articol. dar tot teava este…

  2. alexandru

    luni, 26.09.2011 at 14:33

    la reteaua de canalizare. insist.rectificati articolul. nu e acelasi lucru.

    • Flavia Nicolae

      luni, 26.09.2011 at 17:26

      Reprezentantii Primariei Alba Iulia au sustinut astazi ca este vorba atat de lucrari la reteaua de apa cat si la cea de canalizare. Informatiile din articolul publicat de noi le apartin asa ca noi nu putem rectifica ceva ce ei sustin ca asa e.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax