Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

LUNI: Spectacol de 1 Iunie la Blaj, în Parcul „Avram Iancu”. Jocuri, concursuri, teatru de păpuşi, momente de animaţie şi surprize

Publicat

1 iunie blaj 2015 Cu ocazia Zilei Internaţionale a Copilului, Primăria Municipiului Blaj organizează, pentru al patrulea an consecutiv, un spectacol de animație în aer liber. Copiii sunt așteptați în Parcul Avram Iancu luni, 1 iunie, începând cu ora 10.00 pentru un program special care se va desfașura pe durata a trei ore.

Organizatorii promit momente de animație, ateliere de pictură pe față și baloane modelabile, jocuri, concursuri, teatru de papuși, probe de forță și îndemânare, spectacole pe picioroange, peste 700 de baloane și alte surprize dulci.

Personajele care le vor ține companie anul acesta micilor blăjeni sunt: Scooby Doo și toată Echipa Misterelor, Elsa și Ana din Frozen, Spiderman, Cenușăreasa, Aurora și Belle.

“Ca în fiecare an ne străduim să oferim celor mici un spectacol de culoare și veselie în parcul central al orașului. Anul acesta mizez pe participarea inclusiv a părinților în condițiile în care ziua de 1 Iunie se nimerește chiar într-o zi declarată liberă”, spune primarul Gheorghe Valentin Rotar.

La eveniment sunt așteptați să participe aproximativ o mie de copii, preșcolari din toate grădinițele de pe raza municipiului, precum și școlari din clasele I-IV.

Nu vor fi uitate nici localitățile componente Tiur, Petrisat sau Mănărade, pentru copiii de acolo fiind asigurat transportul dus – întors la eveniment.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax