Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Lupta din partid se dă în Primărie: Mugurel Sârbu contestă lista candidaților propuși de PDL Sebeș pentru alegerile din 2012

Publicat

Primarul municipiului Sebeş, Mugurel Sârbu este de părere că lista cu candidaţii propuşi pentru viitoarele alegeri din partea PDL Sebeş, pe care el de altfel nu se regăseşte, nu reprezintă decât un atac politic pus la cale de viceprimarul Adrian Bogdan, pentru a-l discredita în faţa cetăţenilor. Acesta a explicat că nu a existat un termen până la care să fie depuse aceste candidaturi şi a cerut Organizaţiei Judeţene a PDL Alba să reacţioneze în cel mai scurt timp.

Aşa cum vă menţionam într-un articol anterior, în cadrul unei şedinţe a BPL al PDL Sebeş, au fost validaţi candidaţii din partea partidului pentru alegerile din 2012. Pe lista supusă la vot nu s-a regăsit însă şi numele lui Mugurel Sârbu, drept candidat la Primăria Sebeş într-un nou mandat, ci doar al viceprimarului Adrian Bogdan. Gestul colegilor de partid nu a trecut nesancţionat de actualul primar, care a declarat în conferinţă de presă că nu vrea să creadă că aceasta este poziţia PDL Alba, ci doar o manevră pusă la cale de Bogdan.

„Eu nu am fost prezent la şedinţă, nici nu a existat vreun termen stabilit de cineva din cadrul Organizaţiei PDL pentru depunere de candidaturi. Această şedinţă reprezintă o mascaradă făcută de viceprimarul municipiului Sebeş, manifestată ca un neştiutor în ceea ce priveşte activitatea politică prin care el a încercat să mă discrediteze pe mine şi să arate că de fapt eu nu mai reprezint nimic în ochii membrilor PDL şi ai cetăţenilor municipiului Sebeş şi bineînţeles să arate că el, de fapt, şi-a pus în mişcare motoarele electorale şi că el va câştiga alegerile. Eu nu doresc să vin în momentul de faţă şi să tratez această problemă printr-un atac la adresa PDL-ului. Eu încerc să pun această acţiune pe seama acestui om, însă profit de ocazie şi solicit într-o manieră imperativă Organizaţiei Judeţene a PDL să reacţioneze vizavi de această mârşălie”, a spus Mugurel Sârbu.

Acesta a declarat că, în opinia sa, „PDL are pretenţii mai mari decât această manifestare a unui om a cărui pregătire profesională este pusă sub semnul întrebării. Eu cred că municipiul Sebeş are cu certitudine nevoie ca la viitorul mandat de primar să fie reprezentaţi de un om responsabil, cu o experienţă semnificativă în zona administraţiei şi cu o pregătire şi ţinută intelectuală demnă de funcţia de primar pentru municipiul Sebeş. Aştept neapărat în această săptămână o reacţie foarte clară din partea Organizaţiei Judeţene a PDL”.

Mugurel Sârbu se va gândi foarte bine care va fi următoarea sa mişcare politică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. corectorul

    luni, 05.12.2011 at 18:19

    Cred ca la inceputul articolului ati vrut sa scrieti Primaria Sebes, nu Alba Iulia.

    • moderatorul de serviciu

      luni, 05.12.2011 at 20:34

      asa-i. multumim. am corectat. graba…

  2. Gilda

    luni, 05.12.2011 at 21:23

    Va castiga Primaria Sebes cel care face ceva pentru stoparea poluarii si pericolului chimic al fabricilor de formaldehida. Nici sarbu , nici Bobdan nu au exprimat pozitii publice clare si hotarate privind poluarea si ce fac ei ca sefi de oras pentru ca sa nu mai fie poluare. Eu nu l-am auzit decat pe Domnul Mircea Mateiu spunand ca se bate cu poluarea. De ce nu vede Bogdan si Sarbu poluarea atat de rea pentru copii a Sebesului?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax