Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Luptătorii de kickbox ai clubului Revolution Academy din Alba Iulia se întorc campioni din Italia: Au cucerit două centuri

Publicat

Sportivii din Alba Iulia și Sebeș, luptători de kickbox ai Clubului Revolution Academy se întorc victorioși din Italia, unde, în weekendul 8-9 octombrie, au participat la o gală de lupte. 

Paul Tolas, Tudor Ianoș, Robert Truță și Brandon Murphy, alături de antrenorul clubului, Alin Moldovan, au participat în localitatea Camporosso, la turneul de kickbox, Trofeo del Cuore, o competiție destinată luptătorilor pro și semipro. 

Robert Truță la 16 ani și-a făcut debutul la semi pro, la categoria -81 de kilograme. A luptat cu un adversar mult mai experimentat. Acesta a pierdut meciul la puncte, însă a făcut un meci foarte bun, fiind un sportiv de perspectivă al clubului.

Brandon Murphy la 18 ani, a luptat la categoria 75 de kilograme, dar a pierdut la limită, meciul, fiind aproape de victorie.

Sportivul din Sebeș, Tudor Ianoș, în vârstă de 22 de ani, a urcat în ring la categoria -65 de kilograme și a obținut o victorie frumoasă, prin KO, împotriva adversarului său în repriza a doua. Tudor aduce în Alba centura de campion a regiunii Camporosso la categoria sa de greutate.

Luptatorul Paul Tolas a urcat în ring la categoria -61 de kilograme și și-a pus adversarul la pământ, printr-un KO spectaculos, în repriza a doua. Prin victorie acesta și adjudecat centura de campion a regiunii, la categoria -61 de kilograme.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax