Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Luptătorii de taekwondo ai Clubului CS Unirea Alba Iulia, pe podium la două competiții importante, desfășurate în weekend

Publicat

Patru practicanți de taekwondo ai clubului CS Unirea Alba Iulia s-au întorși cu medalii de la două competiții importante, ținute în weekend-ul ce a trecut. Sportivii din Alba au avut de înfruntat adversari puternici care s-au antrenat timp de un an pentru competiție. 

Însă antrenamentele săptămânale și munca din sala de lupte au dat rezultate. Cele două competiții la care sportivii au participat au fost Campionatul Europen de Copii și Dracula Open.

În total, au participat nouă sportivi ai clubului din Alba Iulia, care au obținut următoarele rezultate:

La Campionatul European de copii:

Creț Karina Medalie de aur

Dobarta Roxana Medalie de Argint

Dracula Open:

Boloage Alecsandru Medalie de Argint

Cetean Eduardo Medalie de bronz

”A fost un an competițional greu, am avut multe competiții sportive pentru care a trebuit să ne antrenăm puternic. Sportivii noștri la fiecare competiție au avut adversari puternici care au dat tot ce au avut mai bun pe suprafața de luptă. Suntem mulțumiți de rezultatele din acest an și ne pregătim pentru competițiile de anul viitor. Mulțumim Primăriei Alba Iulia și conducerii CS Unirea Alba Iulia pentru sprijinul pe care îl oferă practicanților de taekwondo”, a declarat pentru alba24.ro, antrenorul clublului Alin Moldovan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax