Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Luptătorii de takewondo din Alba Iulia s-au antrenat alături de unul dintre cei mai buni sportivi ai planetei, Carlo Molfetta

Publicat

Luptătorii de taekwondo ai cluburilor CS Unirea și CSM Unirea din Alba Iulia au avut ocazia să se antreneze cu unul dintre cei mai buni sportivi la nivel național. 

Este vorba despre un stagiu de pregătire, eveniment sportiv, ce s-a desfășurat la București, în acest weekend.

Sportivi din toată țara au avut ocazia să se antreneze cu Carlo Molfetta, unul dintre cei mai buni luptători de taekwondo din lume. 

Campion la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012 și multiplu campion european și internațional, Molfetta s-a aflat la București pentru un stagiu de practică alături de sportivii din România.

Evenimentul sportiv a fost organizat de clubul CS Dinamo și Federația Română de Taekwondo.

De la Alba au participat 13 sportivi antrenați de Alin Moldovan.

”Mulțumesc părinților pentru implicarea în dezvoltarea copiilor. Părinții sunt cei mai importanți sponsori ai sportivilor.

Un părinte care înțelege că dezvoltarea copilului prin sport este una sănătoasă, are în fața sa un posibil viitor campion.

Este foarte important să ne axăm atât pe antrenamentele în sala de lupte, dar și pe seminarii și evenimente naționale deoarece doar în acest fel, sportivii noștri se pot dezvolta”, a declarat Alin Moldovan pentru alba24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax