Connect with us
Publicitate

AIUD

Luptătorul de kickbox crescut în Aiud, Benjamin Adegbuyi, reacție după înfrângerea din Glory: Nu am ales niciodată calea ușoară

Publicat

Luptătorul de kickbox crescut în Aiud, Benjamin Adegbuyi, a avut prima reacție oficială după înfrângerea pe care a suferit-o în fața marocanului Ben Saddik, în ringul celui mai mare circuit de kickbox din lume, Glory. 

Adegbuyi a luptat în main event-ul Glory 81 care a avut loc în Dusseldorf, Germania. A fost pentru a doua oară când luptătorul român a urcat în ring împotriva marocanului. 

Prima confruntare dintre aceștia a avut loc în 2018, când Adegbuyi a pierdut în prima repriză prin KO în fața marocanului. La fel ca și în confruntarea din 2018 și în meciul de sâmbătă seara, în meciul de revanșă, luptătorul din Aiud a pierdut tot prin KO în prima repriză.

YouTube video

Benjamin Adegbuyi, cel care a reușit să îl învingă pe marocanul Badr Hari, o legendă a sportului de contact, a reacționat luni, 22 august, într-o postare pe Facebook.

Acesta a precizat că și-a asumat meciul și că a luptat la cel mai înalt nivel, în circuitul Glory. De asemenea, acesta a spus că le mulțumește și celor care îl critică pentru înfrângere.

”Vreau să încep prin a mulțumi oamenilor care m-au susținut, care știu ce înseamnă sportul și mă susțin necondiționat! Mulțumesc si pentru hate, are si el rolul lui!

Un meci pe care mi l-am asumat, o provocare pentru mine, după o înfrângere, un meci care mi-a demonstrat că lupt la cel mai înalt nivel!

A fost ziua lui și îl felicit pentru asta! Nu am ales niciodată calea ușoară în carieră și pentru asta sunt mândru, chiar dacă nu am reușit să aduc și o victorie! Călătoria mea continuă și voi face tot ce pot pentru a menține steagul României în topul kickboxing-ului internațional.

Între timp mă voi bucura de “victoria” mea de acasă!”, a scris Benjamin Adegbuyi.

sursă foto: Facebook, Benny Adegbuyi

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    luni, 22.08.2022 at 16:06

    Mai apucă-te şi de lucruri serioase, că la încasat te pricepi. Dacă nu şti altceva dute pe unde te invită şi stai ca un mălai mare până cazi jos. Şi iei mălaiul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax