Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Luptătorul de kickbox crescut în Aiud, Benny Adegbuyi, a câștigat centura IBA International, într-un meci de box, la Brașov

Publicat

Luptătorul de kickbox crescut în Aiud, Benny Adegbuyi, a luptat vineri seara (11 octombrie) la Brașov, în competiția Dracula Boxing Show. Acesta a reușit o mare victorie, pe reguli de box, și a cucerit centura IBA International. Benny nu a mai luptat de cinci ani în România, însă a revenit cu o victorie. 

Adversarul său a fost Pavel Krolenko din Ucraina. Pavel nu a mai reușit să obțină o victorie în box, din 2020. Krolenko, potrivit tapology.com are în box 3 victorii, 15 înfrângeri și un egal. Ultima oară a câștigat un meci în 2020. Adegbuyi a avut și el ultima victorie la sfârșitul anului 2020, când l-a învins pe marocanul Badr Hari, în circuitul Glory.

„Este prima data cand fiul meu participă la un meci de-al meu. Este prima dată când lupt opt reprize, dar m-am descurcat destul bine. La anul s-ar putea să mă vedeți din nou în ring. Hai România!”, a declarat Benny, după ce a fost declarat învingător, citat de digisport.ro.

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:



ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate