Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Luptătorul de kickbox, crescut în Aiud, Benny Adegbuyi a votat la Chicago. Mesajul acestuia pentru români

Publicat

Luptătorul de kickbox crescut în Aiud, Benny Adegbuyi, a votat departe de casă, tocmai la Chicago. În urmă cu două zile, în orașul din SUA, ”Mr Gentleman” a ridicat steagul României în ringul Glory, după ce a obținut o victorie spectaculoasă.

”Deși sunt la mii de kilometri depărtare de casă, astăzi am votat la Chicago. Astăzi e ziua în care vocea noastră contează cu adevărat. Mergeți la vot!”, a scris luptatorul într-un mesaj pe pagina sa de Facebook. 

Reamintim că Adegbuyi, ”Mr Genteman” a obținut o victorie prin decizie unanimă în fața olandezului D’Angelo Marshall, numărul 3 mondial.

CITEȘTE ȘI: VIDEO: Momentul în care aiudeanul Benny Adegbuyi îl pune la pământ pe numărul 3 mondial. Ce meci a făcut la Chicago!

 Acesta a dominat toate cele trei reprize, ba mai mult a reușit cu un upercut devastator sa își pună la pământ adversarul.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax